Admiral Markets - Wątek II
- MasterOfBlaster
- Bywalec
Admiral jest w porządku i jeśli grasz małą kasą naprawdę nie musisz się niczego bać. Obsługa bardzo szybko odpowiada na maile, więc nie boisz się, że nagle urwie Ci się kontakt z biurem.
Plusem są promocje, gry i Magic Tokeny - dają Ci 50 USD. Co ugrasz to Twoje, jak przegrasz to nikomu nic nie wisisz.
Minusem jest oczywiście to, że to zagraniczny broker więc PITu nie dostaniesz
Plusem są promocje, gry i Magic Tokeny - dają Ci 50 USD. Co ugrasz to Twoje, jak przegrasz to nikomu nic nie wisisz.
Minusem jest oczywiście to, że to zagraniczny broker więc PITu nie dostaniesz
- Phoenix_phx
- Gaduła
ale to zbiorcze rozliczenie to jest takie jak z platformy mozesz wygenerowac, wiec i tak musisz wszystko przeliczac - nie widze zadnego udogodnienia. No chyba ze cos sie zmienilo w tej materii, ale watpie. Oni juz od dawna obiecuja gruszki na wierzbie - mial byc arkusz ulatwiajacy rozliczenie itp. a poki co niczego nie ma. Nie oszukujmy sie poslizgi czasowe wystepujace podczas egzekucji zlecen u tego brokera sa porazajace.Phoenix_phx pisze:Na życzenie w okolicach marca wyślą roczne zestawienie i to do PITu
- klonmarcin
- Maniak
Jeszcze jedno co dzisiaj zauważyłem - straszna zmuła AM - zamykanie zyskownej pozycji trwało ponad minutę - i niestety z 50p zamknęło mi na 43 - i to właściwie przy każdym zamykaniu zysków tak się dzieje - albo inny "kwiatek" - Zła cena.
Przy zamykaniu strat to się nie pojawia
Nie wiem czy także u kogoś wczoraj było takie coś - serwer AM przestał działać na prawie godzinę - ok 12 na południe.
Dodano po 1 minutach:
ps. oczywiście konto demo.
Przy zamykaniu strat to się nie pojawia

Nie wiem czy także u kogoś wczoraj było takie coś - serwer AM przestał działać na prawie godzinę - ok 12 na południe.
Dodano po 1 minutach:
ps. oczywiście konto demo.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Na demie to normalne że serwery padaja bo maja dużo wieksze obciażenie.
Akurat na realu serwery sa bardzo stabilne.
Gram juz na AM kilka miechow i jedno co moge powiedziec to rzadko zdarza się żeby nie przycieli sobie dodatkowych 2-3 pipsow na kazdej pozycji np.
*Buy/Sell stop otwieraja 2 pipsy wczesniej niz jest ustawione (skutecznie niszczy strategie
) po cenie ktorej nie było
(czyli tej ustalonej)
*nagminnie stop lossy wyrzuca 1 pips wczesniej to samo z tp
*otwarcie, zamkniecie- lekkie poślizgi 1-2 pipsy
niby pierdółki ale co transakcje zbiera się 3-4 pipsy
Mi osobiście to nie przeszkadza jakoś strasznei bo traktuje to jako konta do testów ale jakby ktoś chciał poskalpować albo włożyć większą kasę to mam nadzieje że skutecznie wybije mu ten pomysł z głow
Akurat na realu serwery sa bardzo stabilne.
Gram juz na AM kilka miechow i jedno co moge powiedziec to rzadko zdarza się żeby nie przycieli sobie dodatkowych 2-3 pipsow na kazdej pozycji np.
*Buy/Sell stop otwieraja 2 pipsy wczesniej niz jest ustawione (skutecznie niszczy strategie

*nagminnie stop lossy wyrzuca 1 pips wczesniej to samo z tp
*otwarcie, zamkniecie- lekkie poślizgi 1-2 pipsy
niby pierdółki ale co transakcje zbiera się 3-4 pipsy
Mi osobiście to nie przeszkadza jakoś strasznei bo traktuje to jako konta do testów ale jakby ktoś chciał poskalpować albo włożyć większą kasę to mam nadzieje że skutecznie wybije mu ten pomysł z głow

- Mariusz M.
- Gaduła
Jednej rzeczy nie kumam i proszę o pomoc.
mają konto w WBZWBK - powiedzmy że przelewam im równowartość 100$ na to konto w PLN.
Oni przelewają mi to na moje konto MT4 w jakiej walucie ??
Czy rodzaj waluty wybieram w formularzu zgłoszeniowym ??
Jak jest wtedy prowizją jeśli na MT4 będę miał w dolarach a chcę żeby potencjalny zysk trafił na moje konto w PLN ??
Ktoś może rozwiać moje wątpliwości ??
mają konto w WBZWBK - powiedzmy że przelewam im równowartość 100$ na to konto w PLN.
Oni przelewają mi to na moje konto MT4 w jakiej walucie ??
Czy rodzaj waluty wybieram w formularzu zgłoszeniowym ??
Jak jest wtedy prowizją jeśli na MT4 będę miał w dolarach a chcę żeby potencjalny zysk trafił na moje konto w PLN ??
Ktoś może rozwiać moje wątpliwości ??
"Jedyny łatwy dzień... był wczoraj "
Egzekucja zleceń podczas danych
teraz po danych miałem ustawiony TP na 4135, paliło się na żółto, cena przeleciała do 4175 i gdzieś wtedy się zrealizował TP, oczywiście nie po lepszej cenie tylko po tej ustawionej (jak dla mnie może być )
problem w tym że miałem drugie zlecenie z TP ustawiony na 4175 i choć cena doszła do 4181 to zlecenie nie zostało zamknięte,... - spora klapa. Ani po lepszej ani po gorszej, w ogóle mi go nie zamknęło...
Jak myślicie nadaje się to na jakąś reklamacje?
teraz po danych miałem ustawiony TP na 4135, paliło się na żółto, cena przeleciała do 4175 i gdzieś wtedy się zrealizował TP, oczywiście nie po lepszej cenie tylko po tej ustawionej (jak dla mnie może być )
problem w tym że miałem drugie zlecenie z TP ustawiony na 4175 i choć cena doszła do 4181 to zlecenie nie zostało zamknięte,... - spora klapa. Ani po lepszej ani po gorszej, w ogóle mi go nie zamknęło...
Jak myślicie nadaje się to na jakąś reklamacje?