Admiral Markets - Wątek II
- klonmarcin
- Maniak
No to dzięki - dzisiaj zakładam kontopsV pisze:Dokładnie tak jak piszesz,
pozdrawiam

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Złożyłem reklamacje po czym została ona uznana za zasadną.marmon pisze:Egzekucja zleceń podczas danych
teraz po danych miałem ustawiony TP na 4135, paliło się na żółto, cena przeleciała do 4175 i gdzieś wtedy się zrealizował TP, oczywiście nie po lepszej cenie tylko po tej ustawionej (jak dla mnie może być )
problem w tym że miałem drugie zlecenie z TP ustawiony na 4175 i choć cena doszła do 4181 to zlecenie nie zostało zamknięte,... - spora klapa. Ani po lepszej ani po gorszej, w ogóle mi go nie zamknęło...
Jak myślicie nadaje się to na jakąś reklamacje?
Moje depo uzupełnili o ten niezrealizowany TP czyli 120 pipsów.
Myśle że jakby to była grubsza kasa a nie mikroloty to pewnie robili by problemy.
Napisali mi jeszcze że ten zwrot to "wyjątkowo i jednorazowo" bo musieli zapłacić ze swojej kasy.
Szczerze mówiąc nie obchodzi mnie z czyjej kasy to było bo to ich problem, ważne że ja swoją należną dostałem. Dużo tego nie było ale się ciesze

nnm82 może jakieś konkrety?
Wiadomo że rewelacji nie ma ale spread jest ok, zlecenia oczekujące wchodzą zawsze - co prawda nie sprawdzałem na danych.
Realizacja TP na danych już trochę gorzej, ale tylko na takich danych które ostro bujają rynkiem.
Żaden stophunting mnie nie spotkał, kilka razy - nie chce pisać wiele - ale kika miałem że cena podeszła do 1 pipsa od SL'a i jakoś nie chwyciło.
!
rzadko sie wypowiadam na forum ale zaczynałem jeszcze w Ltd. było spox. Po przeniesieniu do AS zrobiło sie jedno wielkie g... .
Nierozumiem tego co pisali nn82 i mamon jeżeli mam ustawione SL i TP to po to sa ustawiane by nawet przy mowach Bena były realizowane. Po takich numerach przenosze konto.
Realizacja zyskownych z poślizgiem. O skalpie zapomnijcie.
Nierozumiem tego co pisali nn82 i mamon jeżeli mam ustawione SL i TP to po to sa ustawiane by nawet przy mowach Bena były realizowane. Po takich numerach przenosze konto.
Realizacja zyskownych z poślizgiem. O skalpie zapomnijcie.
rozumiem, ze masz z nimi dosc przykre doswiadczenia?MrYogi pisze:tragedia, jeśli chodzi o sclapa to idź do brokera klasy ECN albo ECN/STP
W regulaminie znalazlem zapis, ze zastrzegaja sobie prawo do podniesienia spreadu dla klienta indywidualnego jesli stosunek jego ostatnich zyskownych transakcji 'jest nierozsądnie wysoki' i wlasnie sie zastanawiam nad sensem tego zapisu, bo dzieki takim bzdurom w regulaminie otwieraja sobie furtke do walenia klienta jak tylko im sie podoba.
Mam jeszcze jedno pytanie - nawet jak bede gral na mikrolotach 100zl to bedzie im sie chcialo tracic na mnie czas dla paru groszy? chcialbym ich poskubać pare dni/tygodni i wyniesc sie do jakiegos ecn ;p