lepiej się nie daLowcaG pisze:W punktach było by najlepiej
http://teukros.wordpress.com/2012/01/22 ... e-wyglada/
szukanie nie boli
lepiej się nie daLowcaG pisze:W punktach było by najlepiej
Czy lepiej się nie da....tak się cieżko czyta, że aż myśałem że to jakimś translatorem jest przetłumaczoneraptorcom pisze:LowcaG napisał:
W punktach było by najlepiej
lepiej się nie da
http://teukros.wordpress.com/2012/01/22 ... e-wyglada/
szukanie nie boli
oj chłopie ty chyba masz problemy z czytaniem w linku który podałem masz konkretne punkty i opis co one mogą oznaczać to musi być tak napoisane żeby każdy kowalski zrozumiał poza tym powaga sytuacji wymaga szerszego kontekstu tego nie da się opisać stylem dlaczego słońce świeci? opowiedz bo świeciLowcaG pisze:Czy lepiej się nie da....tak się cieżko czyta, że aż myśałem że to jakimś translatorem jest przetłumaczone
i tu nasuwa mi sie takie madre pytanie...ale jako ze juz ktos przede mna wpadl na pomysl zadania tego pytania to wstawie tylko te dwa obrazki:LowcaG pisze:często widzę, tekst w stylu "wg. obowiązującego prawa w danym kraju" czyli ostatecznie, może być tak, że nic się nie zmieni w przepisach polskich,
LowcaG pisze:może być tak, że nic się nie zmieni w przepisach polskich, a jak będą chcieli wprowdzić jakiś głupi przepis to wtedy można podnieść larmo..
oo widzę, że jeden z wojowników...oj chłopie ty chyba masz problemy z czytaniem w linku który podałem masz konkretne punkty i opis co one mogą oznaczać to musi być tak napoisane żeby każdy kowalski zrozumiał poza tym powaga sytuacji wymaga szerszego kontekstu tego nie da się opisać stylem dlaczego słońce świeci? opowiedz bo świeci
właśnie że może i będzie musiała a najlepsze jest to że mogą ciebie skasować na podstawie domniemania a nie popełnienia czynu ty TY musisz udowodnić ze nie ściągałeś a nie onipeter_r pisze:nie może biegać bo ściągnąłeś Kazika na użytek własny? Chyba że te ustawy niedawno wprowadzone coś zmieniły n
Jak sprzedajesz/udostępniasz - tak.
poprosiłeś krótko i na temat podałem tobie na tacy a ty mówisz że ci się nie chce czytać to kto tu jest większym ignorantem ?LowcaG pisze:oo widzę, że jeden z wojowników.
Intrygujące... z tego co przeczytałem, to nie jest żadne prawo, tym bardziej nadrzędne.. i jak przeczytałem (ekspertem nie jestem, dopiero "zerknąłem na tematykę") odwołuje się do prawa lokalnego.raptorcom pisze: poza tym ACTA będzie prawem nadrzędnym tak gwoli wyjaśnienia
To może być problemem....peter_r pisze:Obecnie faktycznie może być nagonka na iksińskiego,ale i tak bardziej się obawiam blokowania treści, usuwania treści i w końcu wpychania nam tego co chce państwo (aka publiczna telewizja + prywatna która działa pod partie np.) pod sztandarem walki z chamstwem i kłamstwem.
oo widzę, że wojownik tworzy własne "intepretacje" rzeczywistośći.. gdzie napisałem, że nie chce mi się czytać?raptorcom pisze:poprosiłeś krótko i na temat podałem tobie na tacy a ty mówisz że ci się nie chce czytać to kto tu jest większym ignorantem ?