A ja powiem,że jak czytam to co pisze Kerimb to wydaje mi się jak bym czytał swoje słowa.Nieprawdopodobna zbieżność poglądówMike_Scofield pisze:Powiem więcej - nigdy się nie spodziewałem, że na forum dotyczącym FX spotkam tak wielu ludzi o podobnym do mnie światopoglądzie ...

Sam czytam wyłącznie Niezależną.pl i nie chodzi tu o to,że oni są za Jarkiem tylko tam są informacje o których żadna stacja nie mówi a są to istotne informacje.
Mój Ojciec powiedział mi że źle jest w tedy gdy nawet kabarety nie żartują sobie z rządu.U nas mamy jeszcze takie 2 "Ani mrumru" i "Moralnego niepokoju" Dopiero jak oni znikną będzie przerąbane Choć i teraz w trakcie ich występów gdzie ja płaczę ze śmiechu widownia patrzy na nich z niezrozumieniem....Nie rozumiem dlaczego tak trudne jest stworzenie władzy która będzie służyła dla narodu..swojego narodu..I nie rozumiem dlaczego w Polsce ludzie nie wyszli jeszcze na ulice..Może w czasie Euro 2012 przeprowadzenie takiej akcji będzie łatwiejsze biorąc pod uwagę fakt że sporo"kibiców" z bojowym osprzętem skupi się w Warszawie.