7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Kenia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kenia »

teraz bedzie pochlebstwo :wink:
mam wrazenie czytając twój dziennik, że twoja gra to sztuka spekulacji a my uprawiamy spekulację. jak dla mnie twój dziennik frustruje mnie :?
:oops:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Tig3r pisze:Strategie zmieniłeś? Pamiętam jak swego czasu grywałeś tylko na H4 i wyżej oraz przede wszystkim to że nie wyłapywałeś dołków/szczytów a podłączałeś się pod ruch jeśli nastąpiło testowanie pewnego poziomu S&R potwierdzone kilkoma pullbackami. Teraz widzę że jest zupełnie inaczej - próbujesz złapać jak najwięcej z rynku - przecież cena jak to kiedyś sam zresztą pisałeś pokonuje coraz to bardziej ekstremalne poziomy i dlatego należny grać to co widać na wykresie.
Niczego nie zmieniałem. Pisałem, że siedzę w domu na chorobowym i że dużo piszę a więc z jednej strony mam więcej czasu na spekulację a z drugiej strony jest go mniej i wychodzi pseudo-skalp. Przyznałem się, że zacząłem wyprzedzać i wchodzić za wcześnie. Ot co, cały biznes. Poza tym jesteśmy w konsolidacji pod ważnym oporem i dlatego pewniejszy był skalp moim zdaniem. Ruchy a przez to zakres konsolidacji okazały się spore i przekazałem w jednym z postów moją myśl, która miała oznaczać, że deko żałuję, że nie grałem normalnie. Pchnąłem wczoraj w nocy Skę na Edku (za wcześnie!), dzisiaj też drugą za wcześnie. Stopy nie wytrzymały. Ska na Kablu jeszcze się trzyma itd ... Czasami się wygrywa a czasami przegrywa. Nie jestem nieomylny i w tej chwili bardziej oczekuję korekty na koncie niż jakiegoś pokaźnego dalszego zysku. Dobrze idzie ale MUSI skorekcić.

O właśnie zdjąłem Skę na Kablu na +4 pipsiory :)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Dzisiaj do tej pory: -12-17+4 = -25 pipsiorów

Łącznie zatem do tej pory: +1388-25 = +1363 pipsiorów

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Ska na Edku na 1.3985 ...

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Cześć. Jaki SL?
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

wojtek2009
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtek2009 »

RAY of Sunshine pisze:Cześć. Jaki SL?
kerimb ma duzo pieniedzy i nie musi grac ze s/l. :lol:

qba3
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: qba3 »

tia albo dużo czasu do siedzenia i pilnowania:D
Big wheels keep on turning

vindemiatrix
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vindemiatrix »

Czemu SL jest taki istotny?

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

co nie? daj palec to wezma cala reke.. daj dokladne wejscie to jeszcze wiecej beda chcieli :lol:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Kurna Panowie! Cena w takim miejscu a Wy pytacie jaki SL? Proszę! Pisałem w wątku o smoleńsku (zażarta dyskusja) i wydawało mi się to oczywiste, że pisać nie muszę jeśli cena jest w takiej odległości. Najłatwiejszy jaki może być i wynoszący dokładnie 1.4006. Chyba, że zdejmę z palca wcześniej.

Zablokowany