7LS part 1
czasami - przynajmniej mi - ciężko jest stwierdzić ocb.
Wiele razy tak miałem że rzuciłem trade, dałem jakiś tam SL, poszli w górę na 30 pips potem wrócili cofnęło ich jeszcze niżej i nagle torpeda... tak z dupy totalnie gdzie ja już uważałem że pozycja out będzie.
Dla przykładu teraz ta cofka na edziu.
Ogólnie wychodzi mi że long - ale za dużo już dziś kombinowałem i nie wchodzę jak do wsparcia jest jeszcze trochę pips.
Tak czy inaczej - nie do końca np rozumiem tą cofkę na eu o audzie nie mówiąc
Wiele razy tak miałem że rzuciłem trade, dałem jakiś tam SL, poszli w górę na 30 pips potem wrócili cofnęło ich jeszcze niżej i nagle torpeda... tak z dupy totalnie gdzie ja już uważałem że pozycja out będzie.
Dla przykładu teraz ta cofka na edziu.
Ogólnie wychodzi mi że long - ale za dużo już dziś kombinowałem i nie wchodzę jak do wsparcia jest jeszcze trochę pips.
Tak czy inaczej - nie do końca np rozumiem tą cofkę na eu o audzie nie mówiąc
Heh.. nie mówię że nie, ale kurde mi to teraz totalnie nie pasuje daily i 4h na elki. Szybkie pierwsze podejście jeszcze ok ale teraz to już bym lekko się obawiał. Chyba żeś tam niżej kliknął to nic jak tylko życzyć tp<kerimb> pisze: Podjąłem Lkę na USDCHF. Obyś się nie mylił bo ja mam sieczkę dzisiaj w głowie. Skalp nie idzie jakoś ...
Pzdr.

oczywiście - nie wlazłem w eu i gu (który właśnie by dawał +) i poleciały w kierunku ;/ ... tej odbitki z uchf co była przed sek nie czaję ;/
- inwestor86
- Pasjonat