7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Masz tu dziennik dwa tygodnie
No, dwa to nie ... na forum łącznie od 22-02-2009 roku ..., że tak powiem z przygodami :) Najwazniejsze, żeby brok nie utrudniał, bo jak zaczyna, to trza zrobić hop i tyle ...
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0
http://www.myfxbook.com/members/forexct
<kerimb> pisze:To co Ty poza tym robisz?
Mam dwa joby ...
1. Opierdzielam ludzi jak im się należy
2. Musze im uświadomić, wykreować takie za, że wiedzą iż im się rzeczywiście należało

To tak po krótce, serio!
Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 20:55 przez <kerimb>, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

<kerimb> pisze:
donny pisze:Odstąpie Ci moje konto do zarządzania
crocopip pisze:KIll i weź moje konta!
Jak bym siedział na okrągło, to by się dało zrobić chyba ale ja tylko tak z doskoku. Zresztą croco wiesz :)
crocopip pisze:wrócilem już do normy
Rewelka! To jak, popiszemy jutro, bo ja w chorobie do środy i nudno tak samemu :)
dziś robiłem test. jak nie byłem zalogowany to 2x TP zaliczyłem. jak się zalogowałem to dostałem od razu BE. wylogowałem się i wszedłem znów. i zalogowałem się by sprawdzić czy znów będzie BE. no ale nie dostałem więc może zła passa została przełamana:)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Max
Zerknij na USDCHF, GBPUSD i EURUSD na D1 i zobacz na dole, na białych, pionowych linijkach jak się pięknie wszystko ustawiło :) Ciekawe czy będzie bum? Brakuje właśnie tej jednej, jedynej właściwej świeczki ...

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

<kerimb> pisze:Max
Zerknij na USDCHF, GBPUSD i EURUSD na D1 i zobacz na dole, na białych, pionowych linijkach jak się pięknie wszystko ustawiło Ciekawe czy będzie bum? Brakuje właśnie tej jednej, jedynej właściwej świeczki ...
Jeśli widzisz spadki na USDCHF, i wzrosty na dwóch pozostałych to się zgadzam :).

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

MaxRipper pisze:Jeśli widzisz spadki na USDCHF, i wzrosty na dwóch pozostałych to się zgadzam
Nie :) Dokładnie odwrotnie :)

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Chrisdot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Chrisdot »

Jeśli EUR/USD ma lecieć down, to trzeba jeszcze poczekać na odbicie od bandy - choć handel w tym miejscu to raczej trudna sprawa (trend na M15 jest malejący i idzie ładnie w kanale, trend na H4 jest rosnący i też idzie ładnie w kanale)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:
MaxRipper pisze:Jeśli widzisz spadki na USDCHF, i wzrosty na dwóch pozostałych to się zgadzam
Nie :) Dokładnie odwrotnie :)
K..na,mam nadzieję, że mi nie "uciekną" i to nie będzie TA świeca, bo nie będzie jak wleźć :)

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Kabel już mi spierdzielił, USDCHF i EURUSD mają tyci tyci. Pierwszy raz od dłuższego już czasu żałuję, że zdjąłem zlecenia w tamtym momencie w którym to zrobiłem. Jeszcze jest szansa ale mizerniutka ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Chrisdot pisze:Jeśli EUR/USD ma lecieć down, to trzeba jeszcze poczekać na odbicie od bandy
Jaka banda?

Zablokowany