7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

<kerimb> pisze:Wczoraj jechałem za znajomym 500 m przez 40 minut. Co gość dotknął pedału gazu, to prawo, lewo, prawo, lewo, mokro w gaciach ... Musiał nieźle ściskać buły ... Jak wyszedł to był tak spocony jak by z basenu wylazł ... Pierwsze co powiedział to ... K...wa! Mirek, a pojechałem se tylko do sklepu bo mnie stara po jajka wygoniła ... :mrgreen:
no ja zaczynam modły o troszkę odwilży i jadę :D
Mam np tak zajebisty wyjazd z ulicy na taką bardzo miło ruchliwą że jak tam na zimówkach podjeżdżałem rok temu to cofka w tył do wsparcia nie raz przez 2 min :D

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Shadi pisze:Mam np tak zajebisty wyjazd z ulicy na taką bardzo miło ruchliwą że jak tam na zimówkach podjeżdżałem rok temu to cofka w tył do wsparcia nie raz przez 2 min
Każde wsparcie powinno być przynajmniej w teorii przetestowane dwa razy :mrgreen:

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Każde wsparcie powinno być przynajmniej w teorii przetestowane dwa razy :mrgreen:
I tak chyba było :D:D

Awatar użytkownika
grafmax
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: grafmax »

Shadi pisze:
Mam np tak zajebisty wyjazd z ulicy na taką bardzo miło ruchliwą że jak tam na zimówkach podjeżdżałem rok temu to cofka w tył do wsparcia nie raz przez 2 min :D
To może to Ty jesteś bohaterem filmiku "ale urwał" :D

sorry za off top :wink:

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

chyba nie :)..

Fajny setup na S był ale dostałem taką requote że nie dało się wejść szkoda

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

A moja mała L-ka poplyneła niestety na SLu - na szczeście - jak przystało na zagranie pod prąd - to była malutka pozycja więc nie bolało :mrgreen:

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

<kerimb> pisze:No i oczywiście drogowców zima jak zwykle zaskoczyła ... :mrgreen:
A jarek kret juz pare dni trabil w tv, trzeba bylo sluchac :P

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

Idę strzelić browarka ... Okazja? Każda jest dobra ale tak dla jajek przewaliliśmy Panowie i Panie 100 koła wyświetleń ... Oby nam się ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

<kerimb>

A dasz rade wrzucić jeszcze jakiś screen co myslisz o sytuacji na edku i ewentuanie jakis opis jak Ty to dalej widzisz?

MaxRipper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaxRipper »

donny pisze:A dasz rade wrzucić jeszcze jakiś screen co myslisz o sytuacji na edku i ewentuanie jakis opis jak Ty to dalej widzisz?
Na te chwile sytuacja jest taka ze Edka trzeba sprzedawać - ale to nie oznacza ze np za 4h nie bedzie już taka ze trzeba go bedzie kupowac :D. Popatrz na wyższy interwał i zadecyduj co możesz w danej sytuacji zrobić.

Zablokowany