7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
vindemiatrix
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: vindemiatrix »

Witam
Wiem że pytanie nie do mnie skierowane ale myślę że mam podobne zdanie na przykład to:

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=12851

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

klonmarcin pisze:W grze kerimba wielki nacisk kładziony jest na psychologię gry - on silnie jest przekonany, że gdy dostanie sygnał ma wchodzić w trejd a nie zastanawiać się - i po prostu trzymać do sl lub tp - a jeśli wystąpią specjalne warunki do odwrotu to wychodzi ręcznie.
to wydaje mi się jest najmocniejszą stroną Kerimba

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

JAREK67 pisze: on silnie jest przekonany, że gdy dostanie sygnał ma wchodzić w trejd a nie zastanawiać się
Nie ma chwili na wahanie ... Jeśli strategia jest profitowa, to wystarczy tylko ładować zgodnie z jej zasadami ... Raz się wytrzyma a raz nie ... Złamanie reguł też jest czasami normalnością ... Tylko profitowa strategia przy jej DOKŁADNYM wykonaniu pozostawia w grze już tylko statystykę ... Jeśli ładujesz dokładnie zgodnie z regułami, to straty są wliczone jako koszta uzyskania przychodu i tak je trzeba traktować ... Reszta zrobi się sama ...

Awatar użytkownika
pan_martino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pan_martino »

Kerimb dzisiaj nie wstales na siku po pare pipsorow? :P

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

S 1.3747. moj risk!

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

Witam,
Ja zostałem z Kablem (L) na weekend do tej pory prawie 100 pestek, coś mi sie wydaje że mozemy przebić średnioterminową LT. Ale mogę się mylić :D

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Ja miałem po xx45 sygnał na długą na kablu ale respekt przed Mirkiem pozostaje. Pozostawiam bez komentarza to że złamałem swoją podstawową zasadę - Trade to co widzisz a nie to co widzą inni ^^

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Wylazłem starczy jak na jeden trejd EDEK zrobił sporą szpilę pewnie będzie sie odwracał.

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb>
Wydaje mi się że Edek na W1 jeszcze się nie odbił z miejsa w którym powinien. Czy myślisz że może spaść jeszcze te 400 pips?

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Kurna wywalilo mnie z edka na tej szpili o 8:00
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Zablokowany