7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

1.6044 banda na H4 na GBPUSD ... Chyba źle postawiłem stopa ... Zobaczymy ...

jhgf
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jhgf »

Ojojoj ale się porobiło,wyczuwam zdenerwowanie i frustracje,a chciałem tylko zapytać czy wspominasz przy takich spotkaniach o rzeczach jak to ująłeś którymi się interesujesz,bo wiem że ludzie dziwnie wtedy reagują.
A ja lubię poczytać trochę te twoje rozkminki szczególnie z NWO także więcej luzu
:564:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

jhgf pisze:Ojojoj ale się porobiło,wyczuwam zdenerwowanie i frustracje
Zagrałem dzisiaj x 3,5 ... Wystarczy aby się deko zdenerwować ...
jhgf pisze:czy wspominasz przy takich spotkaniach o rzeczach jak to ująłeś którymi się interesujesz,bo wiem że ludzie dziwnie wtedy reagują
Jacy ludzie dziwnie reagują i na co? I skąd wiesz, że ludzie dziwnie reagują? Też się podobnymi rzeczami interesujesz?

SL zadziałał ...

Dzisiaj do tej pory: +257 - 27/3 = +248 pipsiorów

Łącznie do tej pory: +1274-9= +1265 pipsiorów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

kris007 pisze:
<kerimb> pisze:Ściągnąłem ten CopyTool (wersja demo oczywiście) i nikuta nie wiem jak to ustawić, tzn. pokopiowałem wszystko do katalogów ale to nie działa itd
kerimb, tak jak piszesz pliki kopiujemy do skryptów, dll do libraries,
uruchomienie polega na wrzuceniu skryptu s-mtfx_m (master) w mt4 z którego ma być robione kopiowanie i s-mtfx_s (slave) w drugim mt4 na który będą kopiowane lecenia, każdy skrypt wystarczy jak będzie na jednym wykresie obojetnie jakim na danej platformie, nie musi być na każdej parze, do kompletu pozostaje nam jeszcze tylko uruchomić aplikacje MultiTradeFx.

Wygląd tak jak w załącznikach
Czy testowałeś to pod względem egzekucji zleceń? Chodzi mi konkretnie o zwisy platformy, rekwoty, trade context busy itd itd ... Czy lepiej jest z REAL na DEMO czy odwrotnie? Jak reaguje broker (Twój) na takie zlecenia w przypadku rekwoty, tzn. daję np. na DEMO zlecenie i idzie na REAL i tutaj broker wywala rekwotę ... Co robi ten soft w takim przypadku? Akceptuje informację od brokera czy nie zajmuje pozycji i czeka na potwierdzenie tradera? itd itd ...

HEX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HEX »

<kerimb> pisze:Interesuję się tym i co z tego?
Ja też się interesuje NWO. Obejżałem chyba już wszystkie filmy na youtube na ten temat. Poza tym chyba mam taką naturę,że wszędzie widzę jakieś spiski, na przykład chyba jako jedyny ze wszystkich znajomych twierdze że to rosjanie zestrzelili Tupolewa..Świetne hobby. Lepsze takie niż ćpanie pod blokiem czy picie na wiosce ;] Tylko brakuje mi kogoś z kim mógłbym o tym pogadać ;] bo znajomi odrazu zmieniają temat bo ich to nie obchodzi tak jakby żyli w innym świecie :)
Some times the only response is "shit happens" and "you can't win them all."

Awatar użytkownika
donny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: donny »

<kerimb> pisze:SL zadziałał ...
Na Kablu nie zrobililiśmy jeszcze górnego knota na H4 ja tam wlazłem z SL pod dołkiem.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:1.6044 banda na H4 na GBPUSD ... Chyba źle postawiłem stopa ... Zobaczymy ...
No i wychodzi (przynajmniej teraz), że SL był źle ustawiony ... Spread i zapas by wystarczył ... Oczywiście jeśli nie poleci niżej bo myśleć mi się już nie chce ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

HEX pisze:Tylko brakuje mi kogoś z kim mógłbym o tym pogadać ;] bo znajomi odrazu zmieniają temat bo ich to nie obchodzi tak jakby żyli w innym świecie
To jednego już masz ... Spotkać się i pogadać zawsze można ... Trza tylko znaleźć miejsce i czas ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

donny pisze:Na Kablu nie zrobililiśmy jeszcze górnego knota na H4 ja tam wlazłem z SL pod dołkiem.
Stoch na M15 leży na podłodze ... Może, może ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Wlazłem w L na GBPUSD na 30% na 1.6062 ... Uparłem się a co ...

Zablokowany