7LS part 1

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
anea
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: anea »

<kerimb> pisze:Do kont REAL nie mogę dać dostępu z przyczyn oczywistych ale jak ktoś poda sposób abym mógł założyć konto DEMO (to umiem zrobić :) ) i dać dostęp do niego na haśle "odczytu" i tak aby po zajęciu pozycji na tym koncie pozycje były kopiowane/od razu zajmowane na wybranym przeze mnie moim koncie REAL, to przez miesiąc lub dwa dało by radę pograć ...

Sprawę poruszyłem jakiś czas temu tutaj w związku z inną sprawą http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 779#245779

Ściągnąłem ten CopyTool (wersja demo oczywiście) i nikuta nie wiem jak to ustawić, tzn. pokopiowałem wszystko do katalogów ale to nie działa itd ... Nie próbowałem tego TradeCopiera. Może ktoś to opisze? ...
www.vis.netserwer.pl/TradeDuplicator.zip

serwer kopujemy do katalogu expers naszego podstawowego meta, analogicznie clinet do programu gdzie transakcje maja byc kopiowane

.dll do katalogu \experts\libraries

-w programie mozemy ustawic rozna wielkosc kopiowania pozycji np zawieramy 0.1 kopuje nam 1l;
-rowniez mozemy ustawic rozne odchylenia zawarcia tranzakcji np o 2pipsy pozniej etc;
-pracuje zarowno z kwotowaniami 5 i 4 miejsca po przecinku.

proponuje otworzyc demo

http://www.metatrader4.com/traders/

http://www.metaquotes.net/en/metatrader ... g_terminal

lub jakies nie zwiazane z brokerem, nie wiadomo jak broker ma sie do upublicznienia loginu i hasla investora, a tak na takim free zawsze mozesz powiedziec ze robisz to w celach edukacyjnych:D non-profit

Awatar użytkownika
Mike_Scofield
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mike_Scofield »

<kerimb> pisze:Ludzie robią na mnie ... a ja ich tylko deko op....m
Mój znajomy ma podobną robotę, też opier..la ludzi ...
Głównie w autobusach i tramwajach. Jest kieszonkowcem :d
"Wieloma strategiami można zarabiać i wszystkimi można tracić." Mike Scofield
"Wszystko rozgrywa się w głowie, a nie na wykresie" Mike Scofield

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: <kerimb> »

<kerimb> pisze:Myślę, że tego na Kablu i Edku teraz nie przejdą ...
No i nie przeszli ...
<kerimb> pisze:Dałem Ski na 30% łącznie
I dobiłem do całości ...

Dzisiaj do tej pory: +202 + (+42+47 )/3 + +33/3 + (+33)/3 = +202+33+11+11 = +257 pipsiorów

Łącznie do tej pory: +1219+55= +1274 pipsiory
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

No i ciekaw jestem czy to przelezą w dół ... Mogli by budować dalej i deko UP znowu uderzyć ... Zobaczymy co M15 powie ...

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Do górnego oporu mamy +110 pipsów czyli Jankesi by se też zarobili ... Ale czy się zdecydują ...? Mogli by ... :mrgreen:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

Patrząc na trzeźwo na H4, to ten długi knocik ostatniej nie pasuje z logicznego punktu widzenia ... Nie podbierali by tyle UP jeśli by mieli pojechać później jeszcze raz tam ... Ale to tak łopatologicznie ... Zobaczymy ...

jhgf
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: jhgf »

<kerimb> pisze:
<kerimb> co Ty masz za robote ze caly czas przy fx siedzisz i jeszcze na forum piszesz ?
1 job. Engineer ... Ludzie robią na mnie ... a ja ich tylko deko op....m (biorę kasę za negocjacje)
2 job. Można mnie wynająć jeśli zamierzasz wejść z nowym projektem do naszego kraju ... (tutaj jest deko większe pole manewru)
3 hobby: FX

Także widzisz jestem mega zapracowany ...

:mrgreen:

P.S. Swoją drogą szukam inżyniera mechanika z województwa śląskiego na inżyniera sprzedaży ... Warunki do dogadania ... Zna ktoś? ... Facet musi być "łepski" ...
Kerimb,a kiedy już poopierdalasz ludzi i weźmiesz kasę za negocjacje, to lubisz sobie z nimi pogadać o NWO, chemicznych chmurach i takich tam
:roll: :D
Podepnij sobie konto pod myfxbook będzie Ci wygodniej,mniej pisania więcej czasu na granie, a i my pooglądamy sobie krzywą do tej którą prezentowała Weronika :wink:

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

jhgf pisze:Kerimb,a kiedy już poopierdalasz ludzi i weźmiesz kasę za negocjacje, to lubisz sobie z nimi pogadać o NWO, chemicznych chmurach i takich tam
Ciężko Ci to pojąć? Interesuję się tym i co z tego? Ale bardzo lubię również dyskutować przy dobrym piwie więc proponuję Ci spotkanie, wymienimy się wizytówkami ... OK? Tylko jeśli jesteś studentem lub licealistą, to czasu tracił nie będę ... Ja stawiam dobrą kolację ... Pasi?

Co do negocjacji, to żadna tajemnica co robię i pisałem o tym wiele razy na forum ... Co do kasy, to FX, to dodatek do pensji i też wiele razy o tym pisałem ... Ale, żeby Cię zabić do końca, to napiszę Ci tak ... Ostatni, mały kontrakt wynegocjowany z jednymi z Zakładów Azotowych w kraju na kwotę 195 000,00 Euro ... Moja kasa z tego, to 5% brutto ... Może być? Mój inżynier sprzedaży dostał 3% ... Tyż piknie ... A z tym op...laniem, to nie czytasz między wierszami ....
jhgf pisze:Podepnij sobie konto pod myfxbook będzie Ci wygodniej,mniej pisania więcej czasu na granie
Niby jak mam to zrobić? Każde z kont? Niby po co i dlaczego twierdzisz, że będę miał więcej czasu? Dziennik nie zginie i jest wszystko w jednym miejscu. Piszę przecież co gram i za jakie stawki ... Dodatkowo, chciałem zrobić deko więcej ... Nie pasi? Trudno ...
jhgf pisze:i my pooglądamy sobie krzywą do tej którą prezentowała Weronika
Nie wiem co prezentowała Weronika i szczerze powiedziawszy nie obchodzi mnie to ...

Teraz od 16:20 siedzę w L na GBPUSD ... Zobaczymy i już ... Chcesz, czytasz ... Nie chcesz, nie czytasz ...

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

<kerimb> pisze:Ściągnąłem ten CopyTool (wersja demo oczywiście) i nikuta nie wiem jak to ustawić, tzn. pokopiowałem wszystko do katalogów ale to nie działa itd
kerimb, tak jak piszesz pliki kopiujemy do skryptów, dll do libraries,
uruchomienie polega na wrzuceniu skryptu s-mtfx_m (master) w mt4 z którego ma być robione kopiowanie i s-mtfx_s (slave) w drugim mt4 na który będą kopiowane lecenia, każdy skrypt wystarczy jak będzie na jednym wykresie obojetnie jakim na danej platformie, nie musi być na każdej parze, do kompletu pozostaje nam jeszcze tylko uruchomić aplikacje MultiTradeFx.

Wygląd tak jak w załącznikach

Awatar użytkownika
<kerimb>
Pasjonat
Pasjonat

<kerimb> pisze:Teraz od 16:20 siedzę w L na GBPUSD ... Zobaczymy i już ... Chcesz, czytasz ... Nie chcesz, nie czytasz ...
A tutaj masz jak to wygląda na bieżąco ... Jak wiesz jak działa "luktom pipsometer" (SZACUNEK!), to będziesz wiedział jaki SL, ile pipsiorów dzisiaj na GBPUSD itd itd ...

Zablokowany