1 Milion Dolarów w 4 miesiące....

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Re: 1 Milion Dolarów w 4 miesiące....

Nieprzeczytany post autor: zealot »

Jak zarobisz na tym robocie 1mln, szybko zrobisz drugi na sprzedazy tego robota na tym forum. Chetnych znajdzie sie multum
Po co ktos, kto zamierza zarobic milion na robocie mialby rejestrowac sie na forum i tworzyc journala z wynikami? :roll:
Po co ktos, kto zarobil 100 000% na robocie, miałby go sprzedawac??? Chyba, ze bankom... Ale wtedy Forex szybko stalby sie pustkowiem :).
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

Awatar użytkownika
1MilionDolars
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 1MilionDolars »

zealot pisze:
Jak zarobisz na tym robocie 1mln, szybko zrobisz drugi na sprzedazy tego robota na tym forum. Chetnych znajdzie sie multum
Po co ktos, kto zamierza zarobic milion na robocie mialby rejestrowac sie na forum i tworzyc journala z wynikami? :roll:
Po co ktos, kto zarobil 100 000% na robocie, miałby go sprzedawac??? Chyba, ze bankom... Ale wtedy Forex szybko stalby sie pustkowiem :).
Odpowiem tak: Po co ktoś, kto już raz wyraził dezaprobatę mojego dziennika (strona 5), wchodzi po raz kolejny i czyta nowe posty? Po co ktoś, kto podejrzewa mnie o kryptomarketing zagląda ponownie do tego journala? Zawsze można założyć własny dziennik i tam wylewać swoje teorie spiskowe i żale do świata...
Pieniądze w życiu nie są najważniejsze, ale wszystko co w życiu ważne jest od nich zależne...
Mój dziennik: http://forex-nawigator.biz/forum/1-mili ... 22544.html
Nie ujawniam mojego systemu zajmowania pozycji na rynku.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

zealot pisze:
słyszałeś o ludzkiej próżności :lol:

Awatar użytkownika
trader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: trader »

zealot pisze: [..] Chyba, ze bankom... Ale wtedy Forex szybko stalby sie pustkowiem :).
Widać, że nie masz pojęcia w jaki sposób działa 'duży kapitał' i jakimi kryteriami się kierują.
Just do it !

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

wchodzi po raz kolejny i czyta nowe posty? Po co ktoś, kto podejrzewa mnie o kryptomarketing zagląda ponownie do tego journala?
Ciekawosc mnie zzera ;). Juz nie bede "dezaprobowal" :)
Widać, że nie masz pojęcia w jaki sposób działa 'duży kapitał' i jakimi kryteriami się kierują.
Nie smiem polemizowac :). O gosciach, ktorzy stworzyli i sprzedali blackboxa bankowosci inwestycyjnej tez pewnie nie slyszales.. tym bardziej powinnismy zostawic temat autorowi :). A nuz cos sie tu urodzi.
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

szkoda, ze nie ma automatycznego odswiezania forum, albo, stalych godzin wejscia, po 2 wygranych z rzedu, chyba sie pokusze o pozycje przeciwna do robota, jesli nie przeocze ;)

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Jeszcze powiedz u kogo grasz?

Awatar użytkownika
1MilionDolars
Gaduła
Gaduła

sureshot pisze:szkoda, ze nie ma automatycznego odswiezania forum, albo, stalych godzin wejscia, po 2 wygranych z rzedu, chyba sie pokusze o pozycje przeciwna do robota, jesli nie przeocze ;)
He he dobre:) Robot otwiera pozycję, pomiędzy 10:00 a 14:30, jeśli do tego czasu nie otworzy to nie ma wejścia w danym dniu. Patrząc na wykres, najprawdopodobniej tak się dzisiaj stanie, że robot nie otworzy pozycji, cena za bardzo uciekła do góry i wejście jest zbyt ryzykowne, robot w takim przypadku nie wchodzi tylko czeka. Pozdrawiam

P.S. Największy ciąg wygranych z rzędu był 7.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2013, 11:50 przez 1MilionDolars, łącznie zmieniany 1 raz.
Pieniądze w życiu nie są najważniejsze, ale wszystko co w życiu ważne jest od nich zależne...

Awatar użytkownika
1MilionDolars
Gaduła
Gaduła

4expage pisze:Jeszcze powiedz u kogo grasz?
U brokera ze spreadem 1 pips:)

adam.trade
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: adam.trade »

A czy możesz rozpisać wielkość pozycji jakie robot zwiększa wraz ze wzrostem kapitału ? lub dać screena z tego konta demo na którym zarobiłeś milion w 3 miesiące(zakrywając poziomy wejść).

ODPOWIEDZ