1:100 Nowa rzeczywistość tuż tuż!
- aniacfiszan
- Gaduła
Re: 1:100 Nowa rzeczywistość tuż tuż!
wszystkich, którzy nie chcą zaakceptować nowych przepisów odnośnie dźwigni zapraszam do zapisania się do grupy, w której podejmujemy działania mające na celu powrót do poprzedniego stanu
https://www.facebook.com/groups/1589164524668707/
o już podjętych działaniach można poczytać w grupie, będą też później zbierane podpisy..
dziś 1:100 a jutro 1:10... albo w ogóle coś nowego jeszcze wprowadzą, byle jak najbardziej ograniczyć wolność
https://www.facebook.com/groups/1589164524668707/
o już podjętych działaniach można poczytać w grupie, będą też później zbierane podpisy..
dziś 1:100 a jutro 1:10... albo w ogóle coś nowego jeszcze wprowadzą, byle jak najbardziej ograniczyć wolność
aniac to nie ma sensu. W kraju który nawet nie ma Konstytucji urzędnik jest Bogiem. Nie po to wprowadzali te przepisy przez tyle miesięcy, aby je teraz zmieniać ;-)
W rzeczy samej, nie tędy droga
. Prędzej znajdziesz sposób na obejście przepisów niż na ich zmianę, a parę jest... Podpisy, czyli inicjatywa ustawodawcza? Wytłumacz 100 000 obywatelom czym jest lewar lub chociaż Forex
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mnie interesują wszystkie wytrychy;-) 1:200 pisać na priv - jaki brok itd.
Australia i Nowa Zelandia tam szukaj.
- aniacfiszan
- Gaduła
ja wiem, że to nie do końca coś da, ale czasem jakąś walkę trzeba podjąć. W tym przypadku akurat ktoś inny się tym zajmuje i warto tą osobę wesprzeć w działaniach. Wiem, że obejście jest bardziej realne i prostsze.
-
- Gaduła
Ja rowniez jestem zainteresowany sposobami na obejscie. Bo walka z tym niewiele da.
A co do FB to staram sie go nie uzywac, a przynajmniej ograniczam maksymalnie swoje uczestnictwo na tym portalu, wiec sie nie dolacze.
A co do FB to staram sie go nie uzywac, a przynajmniej ograniczam maksymalnie swoje uczestnictwo na tym portalu, wiec sie nie dolacze.
- aniacfiszan
- Gaduła
tak, ja tak samo prawie nie używam, dlatego nie mogę nawet nikogo zaprosić do grupy
z obejściem to jest tak, że najwygodniej jakby to brokerzy coś wymyślili a klient nie musiałby kombinować

- tyler_durden
- Gaduła
Tylko co z tego jak jestem klientem z Polski ? Serio, nie da się tego obejść ? Pytam czysto hipotetycznie : jeśli wyprowadziłbym się do UK na np tydzień - miesiąc do znajomych, znalazł tam mieszkanie, przedstawił dokumenty i założył konto u brokera, to czy ta regulacja nadal by mnie obowiązywała ?MarcinPOL pisze:Australia i Nowa Zelandia tam szukaj.
ciągle głupi ...
tyler_durden pisze:Tylko co z tego jak jestem klientem z Polski ? Serio, nie da się tego obejść ? Pytam czysto hipotetycznie : jeśli wyprowadziłbym się do UK na np tydzień - miesiąc do znajomych, znalazł tam mieszkanie, przedstawił dokumenty i założył konto u brokera, to czy ta regulacja nadal by mnie obowiązywała ?MarcinPOL pisze:Australia i Nowa Zelandia tam szukaj.
ASIC nie patrzy na to czy jestes z Polski i co ten nasz regulator wymyslil, wiem bo rozmawiałem juz w czerwcu z kilkoma firmami i przeniosłem środki do AU i mam 1:200-400 ,, bana mają u nich Amerykanie, i kilka krajów z okolic. chyba Indonezja, Malezja ..
-- Dodano: 14 lip 2015, 00:22 --
Venomouss pisze:tyler_durden pisze:Tylko co z tego jak jestem klientem z Polski ? Serio, nie da się tego obejść ? Pytam czysto hipotetycznie : jeśli wyprowadziłbym się do UK na np tydzień - miesiąc do znajomych, znalazł tam mieszkanie, przedstawił dokumenty i założył konto u brokera, to czy ta regulacja nadal by mnie obowiązywała ?MarcinPOL pisze:Australia i Nowa Zelandia tam szukaj.
ASIC nie patrzy na to czy jestes z Polski i co ten nasz regulator wymyslil, wiem bo rozmawiałem juz w czerwcu z kilkoma firmami i przeniosłem środki do AU i mam 1:200-400 ,, bana mają u nich Amerykanie, i kilka krajów z okolic. chyba Indonezja, Malezja ..
tylko nie wiadomo na jak dlugo u nich zostanie taka dzwignia http://leaprate.com/2015/03/australias- ... x-trading/