wypłacane już są świadczenia  z 3 FILARA
 wypłacane już są świadczenia  z 3 FILARA    =9 złotych do emerytury  miesięcznie
 =9 złotych do emerytury  miesięcznie    słownie dziewięć złotych.
 słownie dziewięć złotych.  Chętnie posłucham co forumowicze o tym sądzą
 Chętnie posłucham co forumowicze o tym sądzą  .Pozdro.
 .Pozdro. 
 wypłacane już są świadczenia  z 3 FILARA
 wypłacane już są świadczenia  z 3 FILARA    =9 złotych do emerytury  miesięcznie
 =9 złotych do emerytury  miesięcznie    słownie dziewięć złotych.
 słownie dziewięć złotych.  Chętnie posłucham co forumowicze o tym sądzą
 Chętnie posłucham co forumowicze o tym sądzą  .Pozdro.
 .Pozdro. 
 Na umowie "ustnej" 2k na formalnej 1,2k w dodatku pol etatu
 Na umowie "ustnej" 2k na formalnej 1,2k w dodatku pol etatu   To normalne w popier.. Polsce.
 To normalne w popier.. Polsce.   Nie wiń "tępaków" to system ich stworzył.
 Nie wiń "tępaków" to system ich stworzył.
szkoda zaglądać w papiery .. bo jesli pelno tam * (gwiazdek) kto ma czasz szukać ich wszystkichTig3r pisze:Przejrzyj sobie wszystkie "warunki" naliczenia takiej emerytury to ujrzysz to w innym świetle.

a pisze pod twoim postem
 a pisze pod twoim postem   

A co lepsze siedzie, opierdalać się i narzekać? Czy to coś pomoże/zmieni?reptile pisze:Z własnego doświadczenia wiem, że można pracować 10 lat i więcej i nie uzbierać na emerytureNa umowie "ustnej" 2k na formalnej 1,2k w dodatku pol etatu
To normalne w popier.. Polsce.
Nie wiń "tępaków" to system ich stworzył.
szkoda zaglądać w papiery .. bo jesli pelno tam * (gwiazdek) kto ma czasz szukać ich wszystkichTig3r pisze:Przejrzyj sobie wszystkie "warunki" naliczenia takiej emerytury to ujrzysz to w innym świetle.
Może zakończę bo nie lubię finansistówa pisze pod twoim postem

hehehe podoba mi sie twoj gifek w stopceTig3r pisze:Mi tam Twojej miłości do szczęścia nie potrzeba
 pożyjemy zobaczymy
  pożyjemy zobaczymy
jest chyba tylko 1 drogaTig3r pisze:Jak dasz radę coś zmienić to to zmień,

Tig3r pisze:jak nie to nie ma co narzekać
 ja mowie ze jest i bedzie wiekszy
  ja mowie ze jest i bedzie wiekszy  

smutki to dopierą będą .. tak mi sie wydajeTig3r pisze:bo tylko rozsiewa się smutek..
już raz Cie nacisnąłem..soryy[nie ładnie wsadzać ludzi do jednego worka]

wiec na to nie odpowiemTig3r pisze:A co lepsze siedzie, opierdalać się i narzekać? Czy to coś pomoże/zmieni?

Tig3r mnie nie o to chodziło.Te osoby pracowały po 35-40 lat.Chcąc dać jakiegokolwioek burka do schroniska na miesiąc czasu trzeba zapłacić 700 zł.Wnioski nasuwają się same.Myślałem że ktoś się podzieli jakąś wiedzą na temat dobrych instytucji FX
 Tig3r mnie nie o to chodziło.Te osoby pracowały po 35-40 lat.Chcąc dać jakiegokolwioek burka do schroniska na miesiąc czasu trzeba zapłacić 700 zł.Wnioski nasuwają się same.Myślałem że ktoś się podzieli jakąś wiedzą na temat dobrych instytucji FX  .Pozdro.
 .Pozdro.