Chodziło mi raczej o statystykę od początku grania na realu, a nie z ostatniego tygodnia, chciałem zobaczyć czy ratujesz się MM, czy masz jakiś nieuznaniowy system.Cadermo pisze: Jeśli chodzi o ten tydzień : Poniedziałek 2 TP ,wczoraj 1 BE i przegapione świetne wejście
Złoty graal
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
W sumie ja też jakoś specjalnie się tym nie przejmuję, tzn. jak widzę ze jakieś ważne to poczekam z wejściem ale nigdy nie zamykam pozycji przed danymi, więc trochę to "nie spojrzałem na dane" to takie, żeby się podbudować bo stracie 
Robię przerwę, bo rynek dziwnie lata. Czas się przewietrzyć i psa odcedzić, bo piękne słoneczko

Robię przerwę, bo rynek dziwnie lata. Czas się przewietrzyć i psa odcedzić, bo piękne słoneczko

Edek long grany na przebicie małej LT po podwójnym dnie.
Po ponad godzinie patrzenia się na wykres, 3 odbiciach od s/r'a, maksymalnym nie zrealizowanym zysku 14 pipsów zamknęło mi na BE (wejście na Oandzie było świeczkę wcześniej i 3 pipsy wyżej)
Przerwa na trochę czasu, potem poszukam jakiegoś sygnału
Pozdrawiam, Midas
Po ponad godzinie patrzenia się na wykres, 3 odbiciach od s/r'a, maksymalnym nie zrealizowanym zysku 14 pipsów zamknęło mi na BE (wejście na Oandzie było świeczkę wcześniej i 3 pipsy wyżej)
Przerwa na trochę czasu, potem poszukam jakiegoś sygnału

Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Znowu SL 7 pips na edku..
Nie gram dziś więcej.
Jak na razie straszna bieda, wczoraj -7 pips, dzisiaj 2x -7 pips.
Oby jutro było lepiej, ale będę dopiero po 16 w domu, więc nie wiem czy się na coś jeszcze załapie.
Tymczasem trzeba wyjść na piwo z kolegami otwierające sezon wiosenny, bo piękna pogoda dziś
Pozdrawiam, Midas
Nie gram dziś więcej.
Jak na razie straszna bieda, wczoraj -7 pips, dzisiaj 2x -7 pips.
Oby jutro było lepiej, ale będę dopiero po 16 w domu, więc nie wiem czy się na coś jeszcze załapie.
Tymczasem trzeba wyjść na piwo z kolegami otwierające sezon wiosenny, bo piękna pogoda dziś

Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzisiaj bez gry. Nie mogłem spać pół nocy (wstałem przed wchodem słońca) co mi się rzadko zdarza + jakiś dzisiaj rozbity jestem a w dodatku obciążenie psychicznie, bo jutro zaliczam w 2 (i ostatnim terminie) język polski cały pierwszy semestr. Poza tym wczoraj jakoś nie czułem rynku a w dodatku znów dużo danych. Nie ma co się przejmować, jutro też jest dzień (chociaż nie wiem, czy nie zrobię sobie przerwy do poniedziałku, zobaczymy).
Zachęcam do opinii, krytyki i oczywiście jakichś wskazówek
, bo bardzo mi to pomaga.
Pozdrawiam, Midas
Zachęcam do opinii, krytyki i oczywiście jakichś wskazówek

Pozdrawiam, Midas
Z Takim podejście na FX będą z Ciebie LudzieMidas pisze:Dzisiaj bez gry. Nie mogłem spać pół nocy (wstałem przed wchodem słońca) co mi się rzadko zdarza + jakiś dzisiaj rozbity jestem a w dodatku obciążenie psychicznie, bo jutro zaliczam w 2 (i ostatnim terminie) język polski cały pierwszy semestr. Poza tym wczoraj jakoś nie czułem rynku a w dodatku znów dużo danych. Nie ma co się przejmować, jutro też jest dzień (chociaż nie wiem, czy nie zrobię sobie przerwy do poniedziałku, zobaczymy).
Zachęcam do opinii, krytyki i oczywiście jakichś wskazówek, bo bardzo mi to pomaga.
Pozdrawiam, Midas

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
Liczę na to i cieszę się, że tak mówisz.mandrejk pisze:Z Takim podejście na FX będą z Ciebie LudzieJesteś na dobrej drodze...
Właśnie napisałem, że zobaczę jak się będę jutro czuł i jak będzie rynek chodził.freakout pisze:To odpuść sobie grę i jutro bo piątek jest dniem w którym często traci się czujność, a rynek wtedy lubi nas oskubać
Z tego co czytałem nie raz na forum to zawsze w 1 piątek miesiąca są duże wahania i rynek jest mnie przewidywalny, dobrze pamiętam?
Mógłby ktoś się wypowiedzieć na temat tych 2 zagrań ze środy na edku? Bo chciałbym poznać opinię z zewnątrz, że tak powiem

Pozdrawiam, Midas