Kierunek dobrze obrany, niestety trochę inaczej widziałem tą sytuację.
-8, -10
Pozdro
Złoty graal
Re: Złoty graal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No ustrzelić DB z wąskim stopem jest ciężko.Midas pisze:Kierunek dobrze obrany, niestety trochę inaczej widziałem tą sytuację.
-8, -10
Pozdro
Ja chwilkę poczekałem, już BE a liczę na okolice 132.500 ( trochę tam się ostatnio działo).
ps. parę ostatnich stron Twojego dziennika to jakby zmiana o 180" (chyba poukładałeś już sobie wszystko), oczywiście na plus, oby tak dalej

Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Dzięki Bbq, co raz lepiej to wygląda 
+31.4p
Dzień na +12p
Pozdrawiam, Midas

+31.4p
Dzień na +12p
Pozdrawiam, Midas
Wejścia niemal identyczneMidas pisze:
+31.4p

+/-38p.
Pzdr.
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” A. Einstein
Następnym razem jak wchodzisz w takie miejsca to uwzględniej pewne "korekty".Pamiętaj że stop loss ma jak najczęsciej wyznaczać miejsce które będzie mniej więcej oznaczać że pewien scenariusz się nie sprawdza,czyli w tym wypadku że cena np. idzie w dół zamiast w górę tak jak przewidywałeś.Midas pisze:Kierunek dobrze obrany, niestety trochę inaczej widziałem tą sytuację.
-8, -10
Pozdro
Czyli krótko mówiąc powinieneś wg. mnie ustawić stopa w tym wypadku niżej,bo ustawiłeś tam gdzie można jeszcze ustawić potencjalnie zlecenie kupna

Dzisiaj niestety 4 sl'e, 2 z nich nie powinno być w ogóle, 2 mimo setupu cena nie poszła tam gdzie chciałem.
Pozdrawiam, Midas
Pozdrawiam, Midas
3 sl'e w piątek, wczoraj -6.1p, dzisiaj jak na razie bez gry.
Poleciłby mi ktoś jakąś parę? Bo chciałbym zamienić edka (na którym i tak w ogóle nie gram i tylko miejsce zajmuje) na coś ciekawszego. Myślałem o jakimś Gbp/x albo coś z dolarem... Jakieś propozycje? Zależy mi na czymś z dosyć dużymi wahaniami zbliżonymi do ejka, ale też nie z jakimś chorym spreadem. Na screenie dostępne pary.
Pozdrawiam, Midas
Poleciłby mi ktoś jakąś parę? Bo chciałbym zamienić edka (na którym i tak w ogóle nie gram i tylko miejsce zajmuje) na coś ciekawszego. Myślałem o jakimś Gbp/x albo coś z dolarem... Jakieś propozycje? Zależy mi na czymś z dosyć dużymi wahaniami zbliżonymi do ejka, ale też nie z jakimś chorym spreadem. Na screenie dostępne pary.
Pozdrawiam, Midas
Gbpaud jest fajna ale nie ma jej na twoim screenie, więc polecam audchf. Jakoś na tych dwóch parach czuje się najlepiej.
Obserwujesz tylko dwie pary, czy tylko na dwóch chcesz grac?
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Dzięki za tego Audchf, 27p wpadłobfx pisze:Gbpaud jest fajna ale nie ma jej na twoim screenie, więc polecam audchf. Jakoś na tych dwóch parach czuje się najlepiej.

2x -8p ejek
+27p audchf
Pozdro
- Kimkolwiek
- Pasjonat
juz o tym wspominalem ze masz ciekawy system. 9 sl'ow pod rzad, bylo lepiej moneta rzucac... NIe patrz na wyniki tygodniowe bo to nie ma sensu, podlicz sobie ostatnie 12 miesiecy i wtedy moze przejrzysz na oczy. zdrowko za nowa strategie 

Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!