pomoge ci z tymi 200%
SL 5 pip
TP 10 pip
R 5%
znajdz sposob zeby kazdego dnia robic na czysto 10 pipow i jestes w domu
Złoty graal
Nie ma problemu, zawsze chętnie pomogę.Midas pisze:Chyba w miarę rozumiem jak to działa, ale w razie wątpliwości ( a na pewno przed przeniesieniem do Duka) odezwę się do Ciebie jeśli można
Bardzo mnie to cieszy i warto o tym po prostu nie zapomnieć podczas długiej i krętej drogi na Realu...Midas pisze:Jestem tego w 100% świadom. Tak jak mówiłem, jego wyczyn mnie jedynie zmobilizował a nie nakłonił do równie ryzykownej gry, bo jak to widziałem w czyjejś stopce "można zarobić 10000% ale stracić tylko 100%"

Oby tak dalej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zacznij na początek łapać po 10 max 20p np. ustaw sobie SL 8p TP 20, jeśli będziesz systematycznie na plus wtedy możesz sobie przestawiać TP na 25-30, nie próbuj łapać od razu dużych ruchów bo częściej złapiesz BE niż TPMidas pisze:Szczerze to wolę zaryzykować 2% na 7-8 pipsach i wyciągnąć z trade'u ile się da a nie tylko 10 pipsów.

powodzenia

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
- klonmarcin
- Maniak
Dokładnie, przykłady w moim dzienniku - dzisiejsze zagrania.mandrejk pisze:bo częściej złapiesz BE niż TP
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Nie liczyłem na taki odzew tak wartościowej dla mnie części forum
Bardzo się z tego cieszę.
Co do szkoły to ja od zawsze miałem sposób taki, że oscylowałem w granicach 50% obecności a następnie zaliczałem na szybko pod koniec semestru i jakoś dotrwałem bez powtarzania klas do 2 liceum i szczerze dobrze się z tym czuję (mimo, że co pół roku wszyscy do w okół krzyczą, że oczywiście nie zdam)
A co do tego sztywnego TP powiedzmy 20 pipsów... Jakoś tego nie czuję. Szczerze to wolę puścić trade i patrzeć jak się rozwija, bo jak nie ma przeszkód to po co mam zamykać? Oczywiście jak widzę, że jest jakiś sr / lt , przy którym zaczyna mulić to zamykam.
Pozdrawiam, Midas
ps. a co do łojenia skóry to chyba musicie już wpadać do mnie, bo 2 dzień zostałem w domu

Co do szkoły to ja od zawsze miałem sposób taki, że oscylowałem w granicach 50% obecności a następnie zaliczałem na szybko pod koniec semestru i jakoś dotrwałem bez powtarzania klas do 2 liceum i szczerze dobrze się z tym czuję (mimo, że co pół roku wszyscy do w okół krzyczą, że oczywiście nie zdam)
A co do tego sztywnego TP powiedzmy 20 pipsów... Jakoś tego nie czuję. Szczerze to wolę puścić trade i patrzeć jak się rozwija, bo jak nie ma przeszkód to po co mam zamykać? Oczywiście jak widzę, że jest jakiś sr / lt , przy którym zaczyna mulić to zamykam.
Pozdrawiam, Midas
ps. a co do łojenia skóry to chyba musicie już wpadać do mnie, bo 2 dzień zostałem w domu