Zlecenie oczekujące - cancelled by dealer ?

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Zlecenie oczekujące - cancelled by dealer ?

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

Witam! Mam EA, które stawia zlecenie oczekujące z czasem ważności 10minut (to w teorii) - okazuje się jednak, że niektóre zalecenia znikają np. po 30s a przy nich pojawia się komentarz "cancelled by dealer" - czyżby broker sam kasował moje zlecenia?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Witaj,
A czy EA stawia ich bardzo dużo? I czy kurs rynkowy znajduje się blisko nich?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

mikolaj2 pisze:"cancelled by dealer"
na to wygląda, pytanie tylko dlaczego (może masz jakieś limity które są przekraczane)
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Coś takiego dzieje się np. Gdy postawisz oczekujące, cena do niego dojdzie ale zlecenie nie może być zrealizowane bo masz za mały depozyt.
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Robota delera albo plugina.
W ofercie jest plugin, który usuwa oczekujące ustawione w 2 strony lub w piramidę w momencie gdy poszerzany jest spread o ileś tam co sugeruje news.
Deler też przed newsami usuwa.. Z 5 broekrów mi tak robiło - u którego to było?Z racji tego, że gram w większości pod newsy często się z tym spotykam.. to jest takie coś jak niemożność zamknięcia pozycji gdy cena jest 10pipsów w pobliżu TP SL lub entry (nie mozesz zmaknac na 0).. znaczy witamy w kasynie.. pakuj co zostało i uciekaj :lol:
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

Dziękuje za zainteresowanie sprawą... Problem leży po mojej stronie - po ponownym uruchomieniu EA zapomniałem zmniejszyć wartość minimalną dla konta mikro i stąd całe zamieszanie... Szczególne podziękowania kieruję w stronę kol. Green7

ODPOWIEDZ