Zlecenie oczekujące - cancelled by dealer ?
Zlecenie oczekujące - cancelled by dealer ?
Witam! Mam EA, które stawia zlecenie oczekujące z czasem ważności 10minut (to w teorii) - okazuje się jednak, że niektóre zalecenia znikają np. po 30s a przy nich pojawia się komentarz "cancelled by dealer" - czyżby broker sam kasował moje zlecenia?
Witaj,
A czy EA stawia ich bardzo dużo? I czy kurs rynkowy znajduje się blisko nich?
A czy EA stawia ich bardzo dużo? I czy kurs rynkowy znajduje się blisko nich?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Robota delera albo plugina.
W ofercie jest plugin, który usuwa oczekujące ustawione w 2 strony lub w piramidę w momencie gdy poszerzany jest spread o ileś tam co sugeruje news.
Deler też przed newsami usuwa.. Z 5 broekrów mi tak robiło - u którego to było?Z racji tego, że gram w większości pod newsy często się z tym spotykam.. to jest takie coś jak niemożność zamknięcia pozycji gdy cena jest 10pipsów w pobliżu TP SL lub entry (nie mozesz zmaknac na 0).. znaczy witamy w kasynie.. pakuj co zostało i uciekaj
W ofercie jest plugin, który usuwa oczekujące ustawione w 2 strony lub w piramidę w momencie gdy poszerzany jest spread o ileś tam co sugeruje news.
Deler też przed newsami usuwa.. Z 5 broekrów mi tak robiło - u którego to było?Z racji tego, że gram w większości pod newsy często się z tym spotykam.. to jest takie coś jak niemożność zamknięcia pozycji gdy cena jest 10pipsów w pobliżu TP SL lub entry (nie mozesz zmaknac na 0).. znaczy witamy w kasynie.. pakuj co zostało i uciekaj

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)