Na chwile obecna trzymam mala pozycje L na 1.2293, jak sie wybije to moze doloze do niej druga mala pozycje.
Nie przepadam za tak obsianym kalendarzem, bo lubi hustac w dwie strony. Ciezko wtedy wyczytac cos z rynku.
Wybilo SL na BE.
Z nedzy do pieniedzy ..:)
bardzo czesto graczy wywala S/L na BE..MajorGC pisze:Na chwile obecna trzymam mala pozycje L na 1.2293, jak sie wybije to moze doloze do niej druga mala pozycje.
Nie przepadam za tak obsianym kalendarzem, bo lubi hustac w dwie strony. Ciezko wtedy wyczytac cos z rynku.
Wybilo SL na BE.
pozniej cena odjezdza ....
a gracz ociera sie smakiem...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
andy11 Ta, albo jak teraz zasadza sie SL, chociaz tutaj to byla moja wina bo za wysoko sie wkupilem. Dobrze ze dzisiaj male pozycje ustawiam.
To chyba jeden z tych dni kiedy lepiej wyjsc na spacer niz patrzec na wykres. Straszna hustawka.
To chyba jeden z tych dni kiedy lepiej wyjsc na spacer niz patrzec na wykres. Straszna hustawka.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
i jak tam..?MajorGC pisze:andy11 Ta, albo jak teraz zasadza sie SL, chociaz tutaj to byla moja wina bo za wysoko sie wkupilem. Dobrze ze dzisiaj male pozycje ustawiam.
siedze dalej na LL...MajorGC pisze:Na malrj pozycji zjechalo mi na -30 pips wiec jestem okolo 5pips stratny na niej w stosunku do normalnej a dalej to juz zglupialem. Nie mam pojecia czego sie dzisiaj spodziewac. A jak u Ciebie?
nic nie zmienialem...
zabraklo 20 pipek abym 60% pozycji skeszowal...
wiec siedze na tych LL
S/L ciagle ten sam..
poza tym gram na akcjach ( hawe,polimex, idm)...