pozycja LL eur/usd zamknieta przez TP 1.22421 zysk +23pipkiandy11 pisze:ja wzialem LL ale troche drogo... (mam robote na akcjach)MajorGC pisze:Tak jak piszesz. Sadze ze utwardzania podloza i potencjalnego zajecia pozycji do L byloby dobre z 1.2210-15andy11 pisze: taa ladnie odbilo sie....
na H4 ladnie to widac...
moze skorekci sie do polowy swieczki...
LL eur/usd 1.22192, S/L 1.22092, TP 1.22421
Z nedzy do pieniedzy ..:)
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
ja tez tak zrobilem ostatnioMajorGC pisze:A ja przed chwila odwalilem. Zamiast na buy otworzylem pozycje na Sell. Zamkniete na -5pips. A po zamknieciu juz bylo za pozno na zmiane pozycji.
Poszukam czegos do wejscia po powrocie z pracy.
szukam miejsca na LL na eur/usd
jak to mawiaja slepy w karty nie gra...MajorGC pisze:Ja wczoraj z wieczora +11 pips.
Obecnie przegapione wejscie na 1.2280.

dzisiaj Benek bedzie nawiajc , rynek oczekuje poluzowania.... wiec moze cena isc w gore.... do 1.23999 / 1.24256 ( tam taka strefa jest , ze jak Benek nie bedzie gadac dobrze to bedzie sie brac SS)
O ktorej mniej wiecej benek bedzie cos mowil? Wole jego przemowienia omijac. Nie wychodza mi one na dobrze.andy11 pisze:jak to mawiaja slepy w karty nie gra...MajorGC pisze:Ja wczoraj z wieczora +11 pips.
dzisiaj Benek bedzie nawiajc , rynek oczekuje poluzowania.... wiec moze cena isc w gore.... do 1.23999 / 1.24256 ( tam taka strefa jest , ze jak Benek nie bedzie gadac dobrze to bedzie sie brac SS)
1.2290 potencjalnym miejscem do zajecia nowej pozycji L.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
o 16.00 polskiego czasu....w kogresie bedzie spiewac z okresu polrocznego... dolar wzrosnie a euro spadnie jesli rozczaruje rynek wsprawie QE3...MajorGC pisze:O ktorej mniej wiecej benek bedzie cos mowil? Wole jego przemowienia omijac. Nie wychodza mi one na dobrze.andy11 pisze:jak to mawiaja slepy w karty nie gra...MajorGC pisze:Ja wczoraj z wieczora +11 pips.
1.2290 potencjalnym miejscem do zajecia nowej pozycji L.
ale do Benka spiewu po drodze jest ciekawych wydarzen:
1) 10.30 Anglia /nastawienia konsumentow
2) 11.00 Niemcy/Euroland nastawinei konsumentow
3) 14.30 Ameryka /index cen konsumentow
4) 15.00 Canada / stopy %