Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
kupujesz cada a on spada jaki to ma sens 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Nie kupuje USD/CAD już od kilku godzin ...weekend. Wszystkie transakcje które u mnie zobaczyłeś mają cenę zamknięcia sprawdź sobie
A co do GBP/CAD - no sorry ale GBP spadało (i być może dalej spada) względem wszystkiego, nawet wobec złotówki. Więc po co kupować GBP ? xD
BTW - Jest piątek 8 lipca. I mogę śmiało powiedzieć że w przyszłym tygodniu (prawdopodobnie od wtorku) zobaczysz na AUD/NZD dalsze spadki. Z racji tego, że jestem tym zmanipulowanym traderem przez foxów nie mam prawa wiedzieć co zrobi AUD/NZD a jednak wiem, sam zobaczysz. I tak, foxy istnieją naprawdę. Ale nie, nie wytyczają one ścieżek i śladów o których chrzanił CJ

A co do GBP/CAD - no sorry ale GBP spadało (i być może dalej spada) względem wszystkiego, nawet wobec złotówki. Więc po co kupować GBP ? xD
BTW - Jest piątek 8 lipca. I mogę śmiało powiedzieć że w przyszłym tygodniu (prawdopodobnie od wtorku) zobaczysz na AUD/NZD dalsze spadki. Z racji tego, że jestem tym zmanipulowanym traderem przez foxów nie mam prawa wiedzieć co zrobi AUD/NZD a jednak wiem, sam zobaczysz. I tak, foxy istnieją naprawdę. Ale nie, nie wytyczają one ścieżek i śladów o których chrzanił CJ

oczywiscie ze na AUD/NZD zobaczymy mega wzrosty (nowy dlugoterminowy trend wzrostowy) przeciez to widac golym okiem jestes zmanipulowany przez foxa specjalnie spuscil cene abys sie tam ladowal w eski tak zwana reklama manipulacja wciskanie kitu detalistom jego celem jest wywindowac cene zreszta sam sie przekonaszmaccyw pisze: BTW - Jest piątek 8 lipca. I mogę śmiało powiedzieć że w przyszłym tygodniu (prawdopodobnie od wtorku) zobaczysz na AUD/NZD dalsze spadki. Z racji tego, że jestem tym zmanipulowanym traderem przez foxów nie mam prawa wiedzieć co zrobi AUD/NZD a jednak wiem, sam zobaczysz. I tak, foxy istnieją naprawdę. Ale nie, nie wytyczają one ścieżek i śladów o których chrzanił CJ

Milego weekendu

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Audchf.
Warunki
akumulacja
o czym zapomniałem?
Warunki

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
zapomniales o manipulacjibfx pisze:Audchf.
Warunkiakumulacja
o czym zapomniałem?

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
ta historia ma ciąg dalszybfx pisze:Audchf.
Warunkiakumulacja
o czym zapomniałem?

bfx,tak widzę po screenach rynek obserwujesz głównie na D1. Schodzisz na mniejsze tfy?
W weekend 4-6 godzin analizuje H1-D1 z całego tygodnia, W1 i czasem MN1, 28par. W tygodniu tylko M5 - H1, minimum co godzinę jak nie śpie, a co 3 jak śpieeresz pisze: bfx,tak widzę po screenach rynek obserwujesz głównie na D1. Schodzisz na mniejsze tfy?

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
-
- Maniak
@eresz - a ogladales na zywo wykres M1 z tych dwoch swieczek na edku? bo ja ogladalem i nawet troszke kasy na tym ogladaniu natrzepalem. i dla mnie tam nie bylo zadnej manipulacji, ot zwykle zachowanie ceny, szczegolnie po ogloszeniu NFP lub innych danych czyli proba pociagniecia wykresu ale ten co ciagnie tez nie wie czy czasem jego kolega z innego banku akurat nie zapragnie wladowac sie z kasa w kierunku przeciwnym bo cena wydawala mu sie atrakcyjna. w tym przypadku tak bylo i rynek na powrot znalazl sie w rownowadze. kazdy wymienil po cenie, ktora mu odpowiadala.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!