David - Może tak, może nie. Może nie mam co pokazać bo modyfikuję strategię to tam to z powrotem. Póki co doszedłem do smutnego wniosku że być może moje olśnienie z danymi nie działa do końca tak jakbym sobie tego życzył więc wróciłem do ICT, nie usiłuję miksować już tych strategii.
Ja bym chętnie zobaczył chociaż dwa Twoje wejścia które zwalą mnie z nóg. Albo które są na "plus". Obecnie w Twoim dzienniku widzę że po prostu grasz zgodnie z trendem - bo na pewno CJ to nie jest. Chwalisz CJ siejąc zamęt a sam grasz filozofią "Trend is your friend".
I jakoś na Twoim GBP/JPY za bardzo nie widać tych całych 3 leveli chyba że jestem ślepy. W sumie widać na Daily coś tam niby, tylko co z tego skoro leveli należy szukać ponoć na H1. I taka to teoria CJa właśnie, do stosowania niby wszędzie a tak naprawdę to nigdzie.
Chętnie popatrzę na CHF/JPY - które spada pomimo tego że w zgodzie z teorią CJ dawno powinno rosnąć. Nawet takie ładne W uformowali, widzisz go tam na M15 ? Chętnie popatrzę na GBP/JPY które wciąż spada, pomimo że już chyba 7 leveli za nami.
Masz jedno z wejść poniżej metodą ICT.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.