XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Problemów z wypłaceniem pieniedzy nie bedzie tylko bedzie problem z realizacją zleceń-:)Jak poczekasz sobie minute,dwie na zamknięcie to sie przekonasz--lepiej otwórz konto w tym nowym AM:)
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Awatar użytkownika
elamika
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: elamika »

rzeczywiscie czasami daja tak popalic ze juz mam ich serdecznie dosc, ale suma sumarum udalo mi sie niezle zarobic i ciekawe czy moga potem robic jakies problemy z wyplaceniem pieniedzy, bo beda twierdzic ze zlecenia za szybkie czy cos w tym rodzaju?? nie chcialabym sie omeczyc, zeby potem sie okazalo ze caly trud na nic bo nie ma kto oddac wypracowanego zysku.

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Niema takiej opcji żeby nie wypłacili pieniędzy co na koncie to Twoje:)
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

elamika pisze:Macie jakies doswiadczenia ze skalpowaniem w XTB? Przeczytalam regulamin i nie widze tam przeciwskazan, ale jestem ciekawa jak to wyglada w praktyce. Dosc dobrze mi to idzie i boje sie zeby potem nie bylo problemow z wyplaceniem pieniedzy.
Chyba jestes jednym z nielicznych ktoremu dobrze idzie skalpowanie na xtb.Ja uwazam ze ta platforma absolutnie nie nadaje sie do skalpowania - mowie to na podstawie swojego doswiadczenia i stanowczo odradzam tam skalpowac.Moze udalo Ci sie kilka razy ale badz ostrozny.

Awatar użytkownika
elamika
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: elamika »

czym Ci przeszkadzali oprocz opoznien w otwarciu/zamknieciu zlecenia i rozlaczania z serwerem? u mnie jak na razie tylko to sie pojawialo, ale nie zawsze-zdarzaja sie dni ze jest calkiem dobrze. Zobaczymy co bedzie dalej - poinformuje wszystkich jak nie beda grac ze mna fair. Mam nadzieje ze nie bede musial im robic negatywnej reklamy.

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

elamika-glownie opoznieniami.Do skalpa trzeba natychmiastowej realizacji zlecenia a u nich graniczy to z cudem zwlaszcza jak cos sie dzieje np. dane.No jeszcze spread-wlasciwie to tylko edek sie tam nadaje do skalpa.

Awatar użytkownika
rh-fx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rh-fx »

Czy za "skalp" uznają mi np. 200 - 250 pipsowe zyski na złocie ? Czy miał ktoś doświadczenie w tej materii?
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Ot obniżą sobie stopy i już spread rozszerzają... 5 pips na edku, toż to złodziejstwo... 8 na funcie, jenie, franku... i jak tu nie zamordować brokera?
Trade what you see, NOT what you hear or think

arexz1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: arexz1 »

przesadzili ze zwiekszeniem spreadu mnie to wkurzylo maksymale dodatkowo ze gram na real a glownie gram w nocy to jest chore to co zrobili i prawdopodobnie zmieniam platforme. Daja mi kolejny powod do tego by z nich zrezygnowac

zeusik
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zeusik »

ciekawe o ile zwieksza spread dzis o 19:15.
pozdr:)

ODPOWIEDZ