pewnie analizowali przez 40minut czy ci przyniesie zysk, zobaczyli jednak ze tak i blokowali bo jak to tak okradac xtb - nie wolnoeranet pisze:ostatni tydzień u nich to była katastrofa pod względem realizacji zleceń, najlepsza była środa, kiedy na otwarcie S na eur/usd czekałem 40minut!!!! w końcu postawiłem zlecenie oczekujące i sie doczekałem o 21.04, bo wczesniejsze próby były nieudane jak próbowałem z ręki... źle jednak na tym nie wyszedłemale bez jaj, kiedy człowiek ma pozycję odwrotną i się nie da nic zrobic...
XTB
zeusik-tez mnie to wkurza ze zamykanie trwa tak dlugo.
Kiedys mialem +20 i nie moglem zamknac.Udalo mi sie dopiero po chyba 4 minutaj jak mialem +45.Tak mnie wkurzyli ze chcialem przedzwonic do nich i powiedziec zeby sobie wzieli te 25 pipsow ale pomyslalem sobie ze takich jak ja jest wielu i linia tel pewnie zajeta.
XTB takich graczy z kontem 5000,- traktuje jako dawcow kapitalu chyba ze poznasz dokladnie ich wady i zaczniesz je omijac tz.nie skalpowac,stawiac zlecenia oczekujace ze SL i TP,zawsze liczyc sie z tym ze wylacza prad itp.Jak Ci to nie odpowiada to jest wiele innych brokerow i tu nikt nikogo nie zmusza.Z doswiadczenia wiem a mam jeszcze konto na ALPARI i z czatow ze nie ma idealnego brokera jak sie ma male konto.Co to dla nich za zarobek jak grasz 0,10 lota.Spread 2 pipsy to jest okolo 5,-.Znam goscia ktory co sie wkurzy zmienia brokera i w ubieglym roku gral u 7 brokerow.Teraz mysli o nowym
Powodzenia.
Kiedys mialem +20 i nie moglem zamknac.Udalo mi sie dopiero po chyba 4 minutaj jak mialem +45.Tak mnie wkurzyli ze chcialem przedzwonic do nich i powiedziec zeby sobie wzieli te 25 pipsow ale pomyslalem sobie ze takich jak ja jest wielu i linia tel pewnie zajeta.
XTB takich graczy z kontem 5000,- traktuje jako dawcow kapitalu chyba ze poznasz dokladnie ich wady i zaczniesz je omijac tz.nie skalpowac,stawiac zlecenia oczekujace ze SL i TP,zawsze liczyc sie z tym ze wylacza prad itp.Jak Ci to nie odpowiada to jest wiele innych brokerow i tu nikt nikogo nie zmusza.Z doswiadczenia wiem a mam jeszcze konto na ALPARI i z czatow ze nie ma idealnego brokera jak sie ma male konto.Co to dla nich za zarobek jak grasz 0,10 lota.Spread 2 pipsy to jest okolo 5,-.Znam goscia ktory co sie wkurzy zmienia brokera i w ubieglym roku gral u 7 brokerow.Teraz mysli o nowym
Powodzenia.
wiesz co jak mi xtb anulowalo pozycje ba g/j 1258 pips to ja ich pierdolegucio pisze:zeusik-tez mnie to wkurza ze zamykanie trwa tak dlugo.
Powodzenia.
ramzes33- to rzeczywiscie smutne nawet jak grales mini lotem,ale jaka mozemy miec gwarancje ze inny broker tez jej nie anuluje.
A tak z ciekawosci spytam jak dlugo zbierales te 1258 pipsow -masz nerwy ze stali,chociaz sprawdza sie to co pisza w podrecznikach ze chciwosc nie poplaca.Zostala Ci jednak satysfakcja bo ja jeszcze nie slyszalem zeby ktos z jednej transakcji wyciagnol tyle pipsiakow.
Gratuluje-jestes MISTRZEM
EDIT
Przepraszam ale o tym zlocie nie pomyslalem.Gram tylko na walutach i zupelnie o tym zapomnialem.
A tak z ciekawosci spytam jak dlugo zbierales te 1258 pipsow -masz nerwy ze stali,chociaz sprawdza sie to co pisza w podrecznikach ze chciwosc nie poplaca.Zostala Ci jednak satysfakcja bo ja jeszcze nie slyszalem zeby ktos z jednej transakcji wyciagnol tyle pipsiakow.
Gratuluje-jestes MISTRZEM
EDIT
Przepraszam ale o tym zlocie nie pomyslalem.Gram tylko na walutach i zupelnie o tym zapomnialem.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2008, 11:54 przez gucio, łącznie zmieniany 1 raz.
Włącz złoto albo platyne to w pól godziny tyle zrobisz:)
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
nic takiego te 1258pips . poprostu duzo analizowałem przed swietami i stwierdzilem ze jak skonczy sie to odbicie to po pierwszym wezme krotka za 228 i pozniej bylo ylko 2 tygodnie czekania jak wiecie.
a skad wiedzialem ze po 228 ?? kurcze tylko troszke prostej at. i do tego berdzo dlugoterminowy trend spadkowy ktory z reszta bedzie troszke trwał z paroma odbiciami bo mamy besse
bez jaj panowie . fakt to był mini lot ale pomyslecie ile to jest kasy przy depo 3000 zł ??
teraz mam krotka na gbp usd od piatku po 1.9915 i szczerze przypuszczam ze jak potrzymam miesiac czy 2 to tez mi anuluja . ale to moja ostatnia pozycja w xtb i nie przypuszczm by mi dali kase bez walki
poza tym wiem jedno. ze at pomaga ale jak tos zna korelacje miedzy walutami i gieldami to jest w domu i moze sobie pozwalac na takie pozycje zalozyc zamknac kompa i nie patrzec
a skad wiedzialem ze po 228 ?? kurcze tylko troszke prostej at. i do tego berdzo dlugoterminowy trend spadkowy ktory z reszta bedzie troszke trwał z paroma odbiciami bo mamy besse
teraz mam krotka na gbp usd od piatku po 1.9915 i szczerze przypuszczam ze jak potrzymam miesiac czy 2 to tez mi anuluja . ale to moja ostatnia pozycja w xtb i nie przypuszczm by mi dali kase bez walki
poza tym wiem jedno. ze at pomaga ale jak tos zna korelacje miedzy walutami i gieldami to jest w domu i moze sobie pozwalac na takie pozycje zalozyc zamknac kompa i nie patrzec
Hehe, a juz jako świeżak mialem otworzyc u nic rachunek real. To co tutaj opisujecie jest wrecz niesłychane!!
I nikt tego nie zglosil do jakichs instytucji nadzorujących? Przeciez te zwisy, opoznienia, strzały dla wyhaczenia stop loss-ów, czy w koncu anulowanie zyskownych transakcji są wręcz niewiarygodne.
No ale skoro tyle osob sie przejechalo, to nie zamierzam testowac tego na sobie, choc juz jakis kolo do mnie wydzwanial abym w koncu zalozyl rachunek real po 3 miesiacahc testowania demo.
dzwoniles do nich? co oni na to?ramzes33 pisze:nic takiego te 1258pips . poprostu duzo analizowałem przed swietami i stwierdzilem ze jak skonczy sie to odbicie to po pierwszym wezme krotka za 228 i pozniej bylo ylko 2 tygodnie czekania jak wiecie.
a skad wiedzialem ze po 228 ?? kurcze tylko troszke prostej at. i do tego berdzo dlugoterminowy trend spadkowy ktory z reszta bedzie troszke trwał z paroma odbiciami bo mamy bessebez jaj panowie . fakt to był mini lot ale pomyslecie ile to jest kasy przy depo 3000 zł ??