Poczekamy na raport kwartalny na giełdzie. Może tam trzeba szukać mega spadków na giełdzie

A jakieś detale? bo szukam drugiego broka i po selekcji został xtb i tickmill.AdamKruchy pisze:Ja już odpuszczam XTB. Wczoraj mnie przewieźli pod dane w Nowej Zelandii. Za długo mi szło. A reklamacja to śmiech. Przyznają się, że mieli kłopot ze swoim systemem, ale dali mi tylko 1 pipsa. Pa pa
Poczekamy na raport kwartalny na giełdzie. Może tam trzeba szukać mega spadków na giełdzie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AdamKruchy pisze:Ja już odpuszczam XTB. Wczoraj mnie przewieźli pod dane w Nowej Zelandii. Za długo mi szło. A reklamacja to śmiech. Przyznają się, że mieli kłopot ze swoim systemem, ale dali mi tylko 1 pipsa. Pa pa
Poczekamy na raport kwartalny na giełdzie. Może tam trzeba szukać mega spadków na giełdzie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admiral Markts nie bierzesz pod uwagę?sardo nunspa pisze:A jakieś detale? bo szukam drugiego broka i po selekcji został xtb i tickmill.AdamKruchy pisze:Ja już odpuszczam XTB. Wczoraj mnie przewieźli pod dane w Nowej Zelandii. Za długo mi szło. A reklamacja to śmiech. Przyznają się, że mieli kłopot ze swoim systemem, ale dali mi tylko 1 pipsa. Pa pa
![]()
![]()
![]()
![]()
nied4mian7 pisze:
Admiral Markts nie bierzesz pod uwagę?
sardo nunspa pisze:A jakieś detale? bo szukam drugiego broka i po selekcji został xtb i tickmill.AdamKruchy pisze:Ja już odpuszczam XTB. Wczoraj mnie przewieźli pod dane w Nowej Zelandii. Za długo mi szło. A reklamacja to śmiech. Przyznają się, że mieli kłopot ze swoim systemem, ale dali mi tylko 1 pipsa. Pa pa
![]()
![]()
![]()
![]()