XTB
CAC40
Dziwny przypadek
Też macie taki skok w dół na otwarciu na kontrakcie na francuski index CAC40 ?
O 10:25 powrócił do normalnych wartości jednak, ale te fałszywe kwotowania naprawdę mogły być groźne dla mocnego lewaru, bo luka 5% na open była.
Też macie taki skok w dół na otwarciu na kontrakcie na francuski index CAC40 ?
O 10:25 powrócił do normalnych wartości jednak, ale te fałszywe kwotowania naprawdę mogły być groźne dla mocnego lewaru, bo luka 5% na open była.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
hmm a czy fakt takiej nienawisci do xtb nie wynika po czesci z faktu ze jest to dla wielu pierwsza platforma w ich karierze tradera?. Na poczatku wiele osob woli sprobowac gre mniejszymi pieniedzmi u polskiego brokera ,pieniedzmi ktore wiekszosc traci. I nie jestem pewien czy to tylko wina brokera , czy tez bledy poczatkujacego tradera. Stad potem pewnie nie mile wsponienia z tym okresem , brokerem itd...Bo lepiej zrzucic wine na brokera , niz przyznac sie ze o MM wtedy sie jescze nie słyszało. Pzdr
To nie jest tak jak piszesz. To tez byl moj pierwszy broker i na poczatku nawet jako tako dalo sie grac - oczywiscie jak mi malal kapital
potem chwila przerwy, powazna analiza i zaczely sie zyski, a wtedy co? requoty, opoznienia itp. (bardzo latwo to sprawdzic w logach - dziwne ze mniej wiecej rowne przedzialy czasowe) -nie dalo sie grac. Ich tlumaczenia, to oczywiscie, a to slabe lacze, a to to, a to siamto (dziwne ze jak mi malal kapital to lacze bylo dobre:) i u innego brokera co teraz jestem rowniez dziala bez zarzutu
) - jednym slowem porazka na calej linii. Dlatego nalezy przestrzegac wszystkich przed XTB, aby nie dawali im zarobic - wowczas zaczna liczyc sie z klientem.
Sprobuj u nich zalatwic jakakolwiek reklamacje - nie wiem czy komukolwiek sie udalo, nie mowiac juz o aroganckim traktowaniu klienta.

Sprobuj u nich zalatwic jakakolwiek reklamacje - nie wiem czy komukolwiek sie udalo, nie mowiac juz o aroganckim traktowaniu klienta.
http://www.xtb.pl/strona.php?p=563&cid=48023
przecież można dopłacać do konta jak sie wtopi
tak czy siak jak był klik to was policzono !!!! PS też się dałem nabrać
Pozdrowienia dla Pana Omara
Skalp to nie spekulacja moim zdaniem, a od tego sie zaczyna i na tym sie czesto chyba konczy
klikaliscie na tak ?Dziękujemy za wsparcie, opinie i głosy dotyczące zmiany zasad w XTFC, ponad 1200 osób podzieliło się z nami swoimi poglądami - mimo nieznacznej przewagi głosujących na rzecz wprowadzenia "drugiej szansy" (dodatkowych 2 000 tys zł na rachunku w sytuacji podbramkowej), komentarze (w 80% uzasadniających głosowanie na "Nie") zdecydowanie były przeciwne, traktując zasilenie rachunku z nieba, jako karygodne wypaczenie zasad XTFC. Reasumując - nie będzie "second life", sorry.

tak czy siak jak był klik to was policzono !!!! PS też się dałem nabrać

Pozdrowienia dla Pana Omara

Skalp to nie spekulacja moim zdaniem, a od tego sie zaczyna i na tym sie czesto chyba konczy

Hahahahaha, tyle stron wątku i jeszcze się nie skapowałeś..cheeky pisze:Witam wszystkich.Odnośnie XTB. Ostatnio tzn.18.03 na eurusd pozamykali mi za późno zlecenia w wyniku czego mam na koncie spory minus. Co z gwarantowaną ochroną?Przecież rynek był płynny. Czy komuś zdarzyło się coś takiego?
Masz gwarancje, że nie będą grali czysto, że będziesz miał często requoty czasami problemy z zamknięciem zleceń jednym słowem pełen cyrk..
No i masz też gwarancje że będą przeszkadzać i dusić cię, aż wycisną wszystko..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..