XTB

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
47
34%
Poza paroma minusami są ok
31
22%
Przeciętny
28
20%
Mają wiele wad
7
5%
Stanowczo odradzam
26
19%

Liczba głosów: 139

quad1234
Bywalec
Bywalec

CAC40

Nieprzeczytany post autor: quad1234 »

Dziwny przypadek

Też macie taki skok w dół na otwarciu na kontrakcie na francuski index CAC40 ?

O 10:25 powrócił do normalnych wartości jednak, ale te fałszywe kwotowania naprawdę mogły być groźne dla mocnego lewaru, bo luka 5% na open była.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

XTB - Online Trading
Sprawdź najnowszą ofertę X-Trade Brokers
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
karulw
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: karulw »

witam
stanowczo odradzam po kilku tygodniach gry wrealu XTB
nie wierzyłem,żałuję,może inni będą bardziej rozsądni
nie wyciągnąłem wniosków czytając wcześniej to forum
pozdrawiam i zycze mądrych i przemyślanych decyzji w wyborze platformy

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

karulw - a czemu odradzasz ?
Było pisane n razy dlaczego xtb.pl jest złe.. wiem, ale czego ty doświadczyłeś? :roll:

DM_POZNAŃ
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: DM_POZNAŃ »

hmm a czy fakt takiej nienawisci do xtb nie wynika po czesci z faktu ze jest to dla wielu pierwsza platforma w ich karierze tradera?. Na poczatku wiele osob woli sprobowac gre mniejszymi pieniedzmi u polskiego brokera ,pieniedzmi ktore wiekszosc traci. I nie jestem pewien czy to tylko wina brokera , czy tez bledy poczatkujacego tradera. Stad potem pewnie nie mile wsponienia z tym okresem , brokerem itd...Bo lepiej zrzucic wine na brokera , niz przyznac sie ze o MM wtedy sie jescze nie słyszało. Pzdr

Awatar użytkownika
elamika
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: elamika »

To nie jest tak jak piszesz. To tez byl moj pierwszy broker i na poczatku nawet jako tako dalo sie grac - oczywiscie jak mi malal kapital :) potem chwila przerwy, powazna analiza i zaczely sie zyski, a wtedy co? requoty, opoznienia itp. (bardzo latwo to sprawdzic w logach - dziwne ze mniej wiecej rowne przedzialy czasowe) -nie dalo sie grac. Ich tlumaczenia, to oczywiscie, a to slabe lacze, a to to, a to siamto (dziwne ze jak mi malal kapital to lacze bylo dobre:) i u innego brokera co teraz jestem rowniez dziala bez zarzutu :) ) - jednym slowem porazka na calej linii. Dlatego nalezy przestrzegac wszystkich przed XTB, aby nie dawali im zarobic - wowczas zaczna liczyc sie z klientem.
Sprobuj u nich zalatwic jakakolwiek reklamacje - nie wiem czy komukolwiek sie udalo, nie mowiac juz o aroganckim traktowaniu klienta.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

http://www.xtb.pl/strona.php?p=563&cid=48023
Dziękujemy za wsparcie, opinie i głosy dotyczące zmiany zasad w XTFC, ponad 1200 osób podzieliło się z nami swoimi poglądami - mimo nieznacznej przewagi głosujących na rzecz wprowadzenia "drugiej szansy" (dodatkowych 2 000 tys zł na rachunku w sytuacji podbramkowej), komentarze (w 80% uzasadniających głosowanie na "Nie") zdecydowanie były przeciwne, traktując zasilenie rachunku z nieba, jako karygodne wypaczenie zasad XTFC. Reasumując - nie będzie "second life", sorry.
klikaliscie na tak ? :lol: przecież można dopłacać do konta jak sie wtopi :lol:
tak czy siak jak był klik to was policzono !!!! PS też się dałem nabrać :roll:
Pozdrowienia dla Pana Omara :564:

Skalp to nie spekulacja moim zdaniem, a od tego sie zaczyna i na tym sie czesto chyba konczy :wink:

karulw
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: karulw »

wyjaśnic,ok
środa otwarta pozycja na eurusd(short) niemoznośc wykonania zamknięcia przez 20 minut co sie stało nie muszę wyjaśniac?
według nich można było ,reklamacji zero, w momentach działania po kilka sekund i próbie zamknięcia (komunikat-cena nie rynkowa)

quad1234
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: quad1234 »

Też mam do nich pretensje za to, ale to trzeba wtedy włączyć platformę jeszcze raz.
No albo dzwonić do nich.

Mnie denerwuje słaba precyzja cen na wykresach i wpadki z nieprawidłowymi cenami.

cheeky
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: cheeky »

Witam wszystkich.Odnośnie XTB. Ostatnio tzn.18.03 na eurusd pozamykali mi za późno zlecenia w wyniku czego mam na koncie spory minus. Co z gwarantowaną ochroną?Przecież rynek był płynny. Czy komuś zdarzyło się coś takiego?

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

cheeky pisze:Witam wszystkich.Odnośnie XTB. Ostatnio tzn.18.03 na eurusd pozamykali mi za późno zlecenia w wyniku czego mam na koncie spory minus. Co z gwarantowaną ochroną?Przecież rynek był płynny. Czy komuś zdarzyło się coś takiego?
Hahahahaha, tyle stron wątku i jeszcze się nie skapowałeś..
Masz gwarancje, że nie będą grali czysto, że będziesz miał często requoty czasami problemy z zamknięciem zleceń jednym słowem pełen cyrk..
No i masz też gwarancje że będą przeszkadzać i dusić cię, aż wycisną wszystko..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

ODPOWIEDZ