XM Group

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
18
35%
Poza paroma minusami są ok
18
35%
Przeciętny
3
6%
Mają wiele wad
2
4%
Stanowczo odradzam
11
21%

Liczba głosów: 52

Awatar użytkownika
XM-Polska
Gaduła
Gaduła

Re: XM (XEMarkets, Trading Point)

Nieprzeczytany post autor: XM-Polska »

Chciałbym poinformować użytkowników forum o naszym nowym produkcie, jakim są karty płatnicze XM MasterCard - do błyskawicznych wpłat i wypłat.

Dostępne są następujące typy kart: XM USD MasterCard, XM EUR MasterCard oraz (opcjonalnie) XM USD Shanghai (China Union Pay)

Główne zalety kart:

- akceptowalne na całym świecie
- błyskawiczne transakcje online
- możliwe wypłaty z dowolnych bankomatów
- wsparcie techniczne 24/7

Dla wszystkich Klientów XM, których aktualne saldo rachunku wynosi conajmniej 2 000 USD (lub równowartość), pierwsza karta XM MasterCard będzie wydana całkowicie bezpłatnie.

Więcej informacji można znaleźć w Strefie Inwestora: https://my.xm.com/member/xmmc/details

Piotr Kurszewski
Business Development Manager
Obrazek
XM - Excellent Execution

Sprawdź najnowszą ofertę brokera XM
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny
Bleas
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Bleas »

W jakim celu broker XM wymaga ode mnie wyciągu z banku? Na stronie jest napisane, że niby w celu potwierdzenia adresu zamieszkania, więc dlaczego nie mogę np. wysłać im potwierdzenia jakiegoś przelewu?

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Bleas pisze:W jakim celu broker XM wymaga ode mnie wyciągu z banku? Na stronie jest napisane, że niby w celu potwierdzenia adresu zamieszkania, więc dlaczego nie mogę np. wysłać im potwierdzenia jakiegoś przelewu?
To jest powszechna procedura u wielu brokerów. Ma to związek z ustawą o praniu pieniędzy itd. Wielu brokerów to wymaga lub zamiennie ksero jakiegoś rachunku za telefon itd.

balwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: balwi »

powaznie? U mnie wszystko było jak nalezy, zero opóźnień. A bonus , dostałem ostatnio 30 % i mogłem go wykorzystać na fest.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Korzysta ktoś z XM EUR MasterCard ?
Jakie są opłaty za transakcje taką kartą?(wypłaty w bankomatach, transakcje bezgotówkowe).
Na stronie nie mogę wyszukać takich informacji.

Awatar użytkownika
kaktus3000
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kaktus3000 »

Pochwalcie się! Kto jeszcze przetrwał na rynku od promocji, w której XE dawał 100EUR za otwarcie konta bez wpłacania własnej gotówki? To były okolice wrzesień 2013. Ja mam na razie niestety tylko 100% zysku ;) jednak zastanawiam się ile klientów w tym czasie poległo. Napiszcie kto jeszcze utrzymuje to konto oraz kto już jest wyzerowany?

Awatar użytkownika
XM-Polska
Gaduła
Gaduła

andrzej-sk pisze:Korzysta ktoś z XM EUR MasterCard ?
Jakie są opłaty za transakcje taką kartą?(wypłaty w bankomatach, transakcje bezgotówkowe).
Na stronie nie mogę wyszukać takich informacji.
Wszelkie szczegółowe informacje dot. kart XM MasterCard (EUR i USD) dostępne są po zalogowaniu się do Strefy Inwestora (należy mieć założony rachunek rzeczywisty). Natomiast na życzenie mogę takie dane wysłać prywatnie, wtedy proszę o wiadomość.
kaktus3000 pisze:Pochwalcie się! Kto jeszcze przetrwał na rynku od promocji, w której XE dawał 100EUR za otwarcie konta bez wpłacania własnej gotówki? To były okolice wrzesień 2013. Ja mam na razie niestety tylko 100% zysku ;) jednak zastanawiam się ile klientów w tym czasie poległo. Napiszcie kto jeszcze utrzymuje to konto oraz kto już jest wyzerowany?
Gratuluję uzyskanego wyniku i oby było jeszcze lepiej! :)

Korzystając z okazji chciałem z wielką radością poinformować użytkowników forum, że XM dołączył do partnerów największego wydarzenia inwestorskiego w Polsce - Konferencji Wall Street organizowanej przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych - które odbędzie się w dniach 6-8 czerwca w Karpaczu. Będzie możliwość m.in. spotkania się z osobami decyzyjnymi w naszej firmie. Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału!

Piotr Kurszewski
Obrazek
XM - Excellent Execution

balwi
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: balwi »

Miałem z moim inwestowaniwem różnie jakiś czas temu, ogolnie idzie ladnie, xm mnie zadowala. W okresie ostatnich 60 dni udało mi się powiększyć saldo konta o 1321 USD i zgłosiłem zlecenie wypłaty, które zostało zrealizowane az sie zdziwilem.doslownie chyba od razu, bo jak zlecilem ok 16 to wyplacilem po 18 (moneybookers) wiec ladnie. Dziekuje :)

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Ktoś coś mi więcej powie na temat tego bonusu 30% od każdego depozytu ?? Po jakim czasie ( obrocie ) bonus jest moją własnością , o ile w ogóle przechodzi na klienta ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
XM-Polska
Gaduła
Gaduła

PipsKong pisze:Ktoś coś mi więcej powie na temat tego bonusu 30% od każdego depozytu ?? Po jakim czasie ( obrocie ) bonus jest moją własnością , o ile w ogóle przechodzi na klienta ??
Przyznany bonus nie może zostać wypłacony, natomiast wszelkie zyski (również wygenerowane samymi środkami bonusowymi) można wypłacić co do grosza w dowolnym momencie bez potrzeby wykonywania określonego obrotu.

Piotr Kurszewski
Obrazek
XM - Excellent Execution

ODPOWIEDZ