www.gomarketsaus.com GoMarkets

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

Cool pisze:Tak jak myślałem sprady nie są wcale takie świetne znam brokera który minimalny ma 3 na tej parze więc oferta wydaje się coraz gorsza (dodam że nie trzeba biegać po notariuszach itd)
Twoje wypowiedzi są stronnicze skoro jesteś IB innego broka. Nie wiem po co się tu udzielasz skoro Cię on nie interesuje.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
Cool pisze: Tak jak myślałem sprady nie są wcale takie świetne znam brokera który minimalny ma 3 na tej parze więc oferta wydaje się coraz gorsza (dodam że
nie trzeba biegać po notariuszach itd)
Czy Twoje opinie, poparte gołosłowiem nie są przypadkiem związane z Twoją sygnaturką? Jakoś mam takie nieodparte wrażenie ;)
COOL FOREX RP GFTUK , dealbook360 COOL CLUB wyjątkowy innowacyjny program Zapraszam www.coolforex.pl
Pozdrawiam
Karol Marchewka

EDIT:
Ooo, Tig3r mnie już ubiegł ;)
Ostatnio zmieniony 04 gru 2009, 12:50 przez MaRCHeW, łącznie zmieniany 1 raz.

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

Cool pisze: Tak jak myślałem sprady nie są wcale takie świetne znam brokera który minimalny ma 3 na tej parze więc oferta wydaje się coraz gorsza (dodam że nie trzeba biegać po notariuszach itd)
Może coś zatem polecisz. Po nowym roku będę szukał czegoś nowego.

Awatar użytkownika
Cool
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cool »

Skoro widzę że broker jest słaby to o tym piszę nie wymieniłem żadnego brokera który jest lepszy .
Wydaje mi się że Forum jest po to by sobie pomagać :idea:
Jeżeli ktoś tworzy wątek o nowym brokerze to każdy ma prawo wypowiedzi na jego temat .
https://forex.inwest-24.pl/
Wszystko o rynku Forex

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

Oferta jest średnia, mnie ciekawi jednak szybkość wchodzenia zleceń, bo broker wygląda na lidera w Australii.

Dla Dargotha ja proponowałbym FxPro albo ECN w Nordmarkets.
W Nordmarkets zlecenia bardzo szybko wchodzą.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

dargoth
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: dargoth »

Szwajcar pisze:Oferta jest średnia, mnie ciekawi jednak szybkość wchodzenia zleceń, bo broker wygląda na lidera w Australii.

Dla Dargotha ja proponowałbym FxPro albo ECN w Nordmarkets.
W Nordmarkets zlecenia bardzo szybko wchodzą.
Dzięki! FxPro jest drugie na mojej liście i jeszcze uwzględniam MIG. Raczej wolał bym MT4. Uczę się MQLa i chciałbym to wykorzystać za jakiś czas, więc chyba zdecydowana większość ECNów odpada.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

z perspektywy czasu broker średni.

ja przy decyzji kierowałem się głównie spreadem na g/j bo rzeczywiście był konkurencyjny.

support kiepski. miałem trochę przeprawy z nimi przy przelewie w tamta stronę ale to głównie wynikała z braku wiedzy obsługi transakcji w moim banku która nie uznaje innych formatów rachunków niż IBAN. W drugą stronę było OK.
Nie doświadczałem żadnych rozłączeń platformy ani żadnych dziwnych ruchów celem polowania na sl itp.

Dość długo korzystałem z 4 brokerów mt4. Alpari UK, Fxpro, Go Markets oraz Interbank FX i jeśli z tych czterech znów bym wybierał to wybrał bym Go.

Nie wiem jak obecnie działa fxpro ale ja korzystałem z ich usług na początku ich kariery jak chyba tylko przejęli Nordfinance i było kiepsko.

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

Coś się zmieniło?Czy ktoś nadal korzysta z usług tego brokera?

Warunki są szczerze mówiąc takie sobie
jednak:
- brak depo min.
- NDD/STP/ECN
- spready od 1pipsa-1,5 na kilku majorsach reszta nie tragedia.
- możliwe nanoloty!
-support odpowiedział na kilka pytań w 30 sekund na live chat. Jednak nie na wszystkie pytania.
-MT4
- możliwa wysoka dźwignia.

Tymi kilkoma czynnikami nawet do Oandy podobne...

Jakieś nowe opinie ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

-support odpowiedział na kilka pytań w 30 sekund na live chat. Jednak nie na wszystkie pytania.
A co to oznacza? :D
Tylko na te wygodne czy jak?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Buho
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Buho »

witam,
widze, że wątek dotyczy tego samego brokera co http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=15411
Mam pytanie do moderatorów, czy by sie nie dało połączyć tych dwóch wątków w jeden? ponieważ ich tematyka jest ta sama oraz dotyczą tego samego brokera.

pozdrawiam

ODPOWIEDZ