Twoje wypowiedzi są stronnicze skoro jesteś IB innego broka. Nie wiem po co się tu udzielasz skoro Cię on nie interesuje.Cool pisze:Tak jak myślałem sprady nie są wcale takie świetne znam brokera który minimalny ma 3 na tej parze więc oferta wydaje się coraz gorsza (dodam że nie trzeba biegać po notariuszach itd)
www.gomarketsaus.com GoMarkets
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Witam.

Karol Marchewka
EDIT:
Ooo, Tig3r mnie już ubiegł
Czy Twoje opinie, poparte gołosłowiem nie są przypadkiem związane z Twoją sygnaturką? Jakoś mam takie nieodparte wrażenieCool pisze: Tak jak myślałem sprady nie są wcale takie świetne znam brokera który minimalny ma 3 na tej parze więc oferta wydaje się coraz gorsza (dodam że
nie trzeba biegać po notariuszach itd)

PozdrawiamCOOL FOREX RP GFTUK , dealbook360 COOL CLUB wyjątkowy innowacyjny program Zapraszam www.coolforex.pl
Karol Marchewka
EDIT:
Ooo, Tig3r mnie już ubiegł

Ostatnio zmieniony 04 gru 2009, 12:50 przez MaRCHeW, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro widzę że broker jest słaby to o tym piszę nie wymieniłem żadnego brokera który jest lepszy .
Wydaje mi się że Forum jest po to by sobie pomagać
Jeżeli ktoś tworzy wątek o nowym brokerze to każdy ma prawo wypowiedzi na jego temat .
Wydaje mi się że Forum jest po to by sobie pomagać

Jeżeli ktoś tworzy wątek o nowym brokerze to każdy ma prawo wypowiedzi na jego temat .
https://forex.inwest-24.pl/
Wszystko o rynku Forex
Wszystko o rynku Forex
Dzięki! FxPro jest drugie na mojej liście i jeszcze uwzględniam MIG. Raczej wolał bym MT4. Uczę się MQLa i chciałbym to wykorzystać za jakiś czas, więc chyba zdecydowana większość ECNów odpada.Szwajcar pisze:Oferta jest średnia, mnie ciekawi jednak szybkość wchodzenia zleceń, bo broker wygląda na lidera w Australii.
Dla Dargotha ja proponowałbym FxPro albo ECN w Nordmarkets.
W Nordmarkets zlecenia bardzo szybko wchodzą.
z perspektywy czasu broker średni.
ja przy decyzji kierowałem się głównie spreadem na g/j bo rzeczywiście był konkurencyjny.
support kiepski. miałem trochę przeprawy z nimi przy przelewie w tamta stronę ale to głównie wynikała z braku wiedzy obsługi transakcji w moim banku która nie uznaje innych formatów rachunków niż IBAN. W drugą stronę było OK.
Nie doświadczałem żadnych rozłączeń platformy ani żadnych dziwnych ruchów celem polowania na sl itp.
Dość długo korzystałem z 4 brokerów mt4. Alpari UK, Fxpro, Go Markets oraz Interbank FX i jeśli z tych czterech znów bym wybierał to wybrał bym Go.
Nie wiem jak obecnie działa fxpro ale ja korzystałem z ich usług na początku ich kariery jak chyba tylko przejęli Nordfinance i było kiepsko.
ja przy decyzji kierowałem się głównie spreadem na g/j bo rzeczywiście był konkurencyjny.
support kiepski. miałem trochę przeprawy z nimi przy przelewie w tamta stronę ale to głównie wynikała z braku wiedzy obsługi transakcji w moim banku która nie uznaje innych formatów rachunków niż IBAN. W drugą stronę było OK.
Nie doświadczałem żadnych rozłączeń platformy ani żadnych dziwnych ruchów celem polowania na sl itp.
Dość długo korzystałem z 4 brokerów mt4. Alpari UK, Fxpro, Go Markets oraz Interbank FX i jeśli z tych czterech znów bym wybierał to wybrał bym Go.
Nie wiem jak obecnie działa fxpro ale ja korzystałem z ich usług na początku ich kariery jak chyba tylko przejęli Nordfinance i było kiepsko.
Coś się zmieniło?Czy ktoś nadal korzysta z usług tego brokera?
Warunki są szczerze mówiąc takie sobie
jednak:
- brak depo min.
- NDD/STP/ECN
- spready od 1pipsa-1,5 na kilku majorsach reszta nie tragedia.
- możliwe nanoloty!
-support odpowiedział na kilka pytań w 30 sekund na live chat. Jednak nie na wszystkie pytania.
-MT4
- możliwa wysoka dźwignia.
Tymi kilkoma czynnikami nawet do Oandy podobne...
Jakieś nowe opinie ?
Warunki są szczerze mówiąc takie sobie
jednak:
- brak depo min.
- NDD/STP/ECN
- spready od 1pipsa-1,5 na kilku majorsach reszta nie tragedia.
- możliwe nanoloty!
-support odpowiedział na kilka pytań w 30 sekund na live chat. Jednak nie na wszystkie pytania.
-MT4
- możliwa wysoka dźwignia.
Tymi kilkoma czynnikami nawet do Oandy podobne...
Jakieś nowe opinie ?
A co to oznacza?-support odpowiedział na kilka pytań w 30 sekund na live chat. Jednak nie na wszystkie pytania.

Tylko na te wygodne czy jak?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
witam,
widze, że wątek dotyczy tego samego brokera co http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=15411
Mam pytanie do moderatorów, czy by sie nie dało połączyć tych dwóch wątków w jeden? ponieważ ich tematyka jest ta sama oraz dotyczą tego samego brokera.
pozdrawiam
widze, że wątek dotyczy tego samego brokera co http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=15411
Mam pytanie do moderatorów, czy by sie nie dało połączyć tych dwóch wątków w jeden? ponieważ ich tematyka jest ta sama oraz dotyczą tego samego brokera.
pozdrawiam