Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79
Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.
Super, więcej takich postów Wuza 

Jestem za leniwy + mam wrażenie, że i tak czytają to 2-3 osoby 
Offtop ~
http://www.youtube.com/watch?v=zNhvpuFnWjs
Dla takich chwil zawsze będę dymać te 650 km na 90 minutowy mecz

Offtop ~
http://www.youtube.com/watch?v=zNhvpuFnWjs
Dla takich chwil zawsze będę dymać te 650 km na 90 minutowy mecz

Coś w tym jest, bo już kilka razy pisałeś że będziesz wrzucał częściej takie opisyWuza pisze:Jestem za leniwy

Pewnie czyta więcej, ale mało kto się odzywaWuza pisze:mam wrażenie, że i tak czytają to 2-3 osoby

A ja od dwóch dni wyłapuję same SLki po czym rynek się odwraca i idzie w stronę TP, niestety gra bez SL-a odpada bo raz na jakiś czas się mylę co by pewnie skutkowało wyczyszczeniem konta... Nie wiem jak to rozwiązać.
Czytamy,czytamy.A Twoje wpisy sa dla mnie przynajmniej bardzo wartosciowe.Dziennik i Twoje umiejetnosci naprawde robia wrazenie
Powodzenia.

No właśnie, odzywać się, bo wuza nas oleje i przestanie pisać 

Mylisz się. Jesta całe grono wiernych fanów którzy wnikliwie analizują twoje zlecenia........ Jestem za leniwy + mam wrażenie, że i tak czytają to 2-3 osoby....
Pozdrawiam i trzymam kciuki
Mirek
- sommerfeld
- Bywalec
@Wuza, na ten moment jesteś wręcz moim guru. Nie przestawaj pisać, my wierni fani nie darujemy Ci tego! Wspaniale byłoby gdyby każde twoje wejście było dodatkowo opatrzone jakimś komentarzem.
Co do twojej pozycji S na Edku, jak bardzo long term ona będzie, jaki przewidujesz poziom TP?
Sam kiszę od kilku dni S na 1.3390, zarzekam się że zamknę dopiero po 1.27650
Co do twojej pozycji S na Edku, jak bardzo long term ona będzie, jaki przewidujesz poziom TP?

"The stock market is never obvious. It is designed to fool most of the people, most of the time."
J. Livermore
J. Livermore
Też 30 razy już zarzekałem się, że chociaż część zostanie long term ale.. zamknięte wszystko przy 1,3344 dzisiajsommerfeld pisze:@Wuza, na ten moment jesteś wręcz moim guru. Nie przestawaj pisać, my wierni fani nie darujemy Ci tego! Wspaniale byłoby gdyby każde twoje wejście było dodatkowo opatrzone jakimś komentarzem.

Aktualnie mała kontrolna L z 1,3344 ~
Jeżeli ktoś ma ochotę to wrzucajcie swoje analizy, chętnie zobaczę co myślą inni i może coś powiem od siebie na ten temat wtedy.
Co do wrzucania takich podsumowań codziennie to postaram się robić to częściej.
@Update
Aktualnie otwarte pozycje
Usd/Jpn Long średnia cena 97,33
Eur/Jpn Long średnia cena 130.0
Eur/Usd Long średnia cena 1,3344
Stan konta 89 526 $ ~
Codziennie zaglądam do tego tematu w poszukiwaniu nowej wiedzy i większej motywacji do nauki, analizuję zlecenia i staram się wyciągnąć wnioski dla siebie - a jest to dla mnie kopalnia wiedzy.Wuza pisze:Jestem za leniwy + mam wrażenie, że i tak czytają to 2-3 osoby
Wuza, myślę, że tak jak ja, wiele osób jest Ci wdzięcznych za czas który poświęcasz na publikowanie twoich transakcji oraz analiz.

"I am thankful to all those who said no. Because of them, I did it myself"