Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
O dopisanie do "C:\Program Files (x86)\MetaTrader 4 Admiral Markets AS\terminal.exe" koncówki \portable
Ok działa,dzieki!
Witam
Teraz z kolei sciagnąlem New MetaTrader 4 Build 221 zainstalowalem i pojawily mi sie w nim dawne,stare,wczesniej uzywane wskazniki ktore nie sa widoczne w folderze indicators jak i w meta edytorze ale sa w mt4 i odziwo dzialaja(1). Staralem sie zainstalowac wedlug waszych wskazowek jaki kolwiek wskaznik lecz zakazdym razem pojawia mi sie ten sam blad.(2).
Ma ktos jaki kolwiek pomysl jak to rozwiazac aby dzialaly mi wskazniki?
Teraz z kolei sciagnąlem New MetaTrader 4 Build 221 zainstalowalem i pojawily mi sie w nim dawne,stare,wczesniej uzywane wskazniki ktore nie sa widoczne w folderze indicators jak i w meta edytorze ale sa w mt4 i odziwo dzialaja(1). Staralem sie zainstalowac wedlug waszych wskazowek jaki kolwiek wskaznik lecz zakazdym razem pojawia mi sie ten sam blad.(2).
Ma ktos jaki kolwiek pomysl jak to rozwiazac aby dzialaly mi wskazniki?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czy ktos wie jak zrestartowac mt4?
pozdrawiam
pozdrawiam
Zrestartować? W jakim sensie? Zwykły restart wykonuje się poprzez wyłączenie i ponowne włączenie platformy
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Mam nadal problem ze wskaznikami i czytalem na jakims obcojazycznym forum ze restart platformy moze pomoc.
Hejmateusz1 pisze:Mam nadal problem ze wskaznikami i czytalem na jakims obcojazycznym forum ze restart platformy moze pomoc.
może wrzuciłeś w nie te co trzeba katalogi ? Aby wskaźniki działały ? Bo generalnie robisz tak że wrzucasz tam gdzie trzeba potem wyłączasz i włączasz platformę i już...
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Wrzucilem do meta tarder-mql4-indicators
i nic.
Nie mam zielonego pojecia co jest nie tak.
A mam pytanie korzystal ktos z wskaznika supdem?
Pozdrawiam
-- Dodano: 17 lut 2014, 13:06 --
Witam
Poszukuje wskaźników popytu-podaży. Czy ktoś może pomóc w tym temacie?
i nic.
Nie mam zielonego pojecia co jest nie tak.
A mam pytanie korzystal ktos z wskaznika supdem?
Pozdrawiam
-- Dodano: 17 lut 2014, 13:06 --
Witam
Poszukuje wskaźników popytu-podaży. Czy ktoś może pomóc w tym temacie?
Witam. Mam taki problem. Z pewnych przyczyn muszę zmienic brokera. Muszę zmieniac również platformy MT4? Czy da się jakoś zalogowac na tych które pobrałem ze strony innego brokera? Próbowałem wpisac nowy login, hasło i serwer ale się nie udało.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Bez problemu powinno się dać zalogować. Jeśli wpisywanie nic nie daje to przenieś plik .srv z katalogu C:\Program Files (x86)\MT4\config
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu