Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
-
- Pasjonat
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
Czy STP może pobierać prowizję?
Gdy broker w modelu ECN udostępnia CFD na akcje, indeksy itd., to jest drugą stroną transakcji?
Gdy broker w modelu ECN udostępnia CFD na akcje, indeksy itd., to jest drugą stroną transakcji?
Może pobierać i zazwyczaj pobiera
. STP przekazuje zlecenia jego klientów dalej.
Gdy broker ECN udostępnia CFD to zazwyczaj te CFD od kogoś bierze - i ten podmiot jest stroną transakcji lub... inni klienci, których zlecenia są przekazywane do tego samego podmiotu (np. Alior przekazuje je do GFT, a robi tak wielu brokerów).

Gdy broker ECN udostępnia CFD to zazwyczaj te CFD od kogoś bierze - i ten podmiot jest stroną transakcji lub... inni klienci, których zlecenia są przekazywane do tego samego podmiotu (np. Alior przekazuje je do GFT, a robi tak wielu brokerów).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Pasjonat
to w takim razie są jakieś skuteczne metody odróżnienia STP od ECN? Bo na stronach WWW brokerów podawana jest zazwyczaj tylko informacja o NDD ...
-
- Pasjonat
Założyłem sobie konto demo bo chciałem coś przetestować, mimo że mam autologowanie to chciał bym poznać hasło do platformy którego wcześniej nie zapisałem przy rejestracji. Skopiować hasła też nie można, jakieś pomysły i czy da w ogóle radę? Platforma mt4 broker armada markets.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Z poziomu MT4 nie da się. Jest zakodowane i używają przełączania między rachunkami zawsze takie będzie. Warto sobie zmieniać na swoje zaraz jak broker wyśle hasło. Przeszukaj skrzynkę, albo możesz hasło zresetować u brokera.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Wracajac do mego pytania,wychodzi na to ze sciagnolem mt5 zamiast mt4?
Odpowiedź poszła na PW więc jeśli kogoś by to jeszcze nurtowało to niech również da tam znaćforexsowicz91 pisze:to w takim razie są jakieś skuteczne metody odróżnienia STP od ECN? Bo na stronach WWW brokerów podawana jest zazwyczaj tylko informacja o NDD ...

Na to wychodzi. Jeden wielki bałaganmateusz1 pisze:Wracajac do mego pytania,wychodzi na to ze sciagnolem mt5 zamiast mt4?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
O.K tylko juz tak robilem.Sciagnolem mt4 z Admiral Markets i mam taki sam broblem. Mozliwe ze nie usunolem wszystkiego wczesniej? ale uzylem do tego your unin-staller.
A teraz nie wiem jak ale sciagnolem wskaznik na pulpit otwarlem go bezposrednio z edytora skompilowalem i on jeden nagle zaczol chodzic(nie przenioslem go do folderu indicators)gdy sprobowalem z cala masa innych to juz sie nie udalo.
A teraz nie wiem jak ale sciagnolem wskaznik na pulpit otwarlem go bezposrednio z edytora skompilowalem i on jeden nagle zaczol chodzic(nie przenioslem go do folderu indicators)gdy sprobowalem z cala masa innych to juz sie nie udalo.
Jest sposób aby TS działał po wyłączeniu platformy ?Żeby TS działał musi być włączona platforma
raposo dzięki za info.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 11:22 przez chwastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, w przypadku MT4 platforma musi chodzić. Jeśli nie chcesz żeby cały czas komputer był włączony to musisz wykupić sobie VPS-a i tam ją uruchomić.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu