Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
Dzięki Michał za ten wskaźnik ale on pokazuje też ile mam otwartych pozycji long, short, wartość pozycji. A mi chodzi o sama ilość pipsów.
Czy prawdą jest , że TS działa tylko wówczas gdy jestem online ? Wczoraj mi nie zadziałał pomimo że powinien się aktywować. W telefonicznej rozmowie z działem obsługi klienta usłyszałem , że dlatego nie zadziałał bo miałem wyłączoną platformę !! Proszę o info czy to prawda czy mój broker coś ściemnia .
platforma musi być włączona żeby ts działał.
Przetestuj na demo najlepiej
nie zazdroszczę pracownikom obsługi klienta do których dzwonią ludzie z pretensjami o takie rzeczy. Było wcześniej sobie takie rzeczy sprawdzić a nie od razu atakować brokera i oskarżać go o manipulację
Przetestuj na demo najlepiej
nie zazdroszczę pracownikom obsługi klienta do których dzwonią ludzie z pretensjami o takie rzeczy. Było wcześniej sobie takie rzeczy sprawdzić a nie od razu atakować brokera i oskarżać go o manipulację

Czyli jednak nie kłamali.
Dzięki za odpowiedź.
Dzięki za odpowiedź.
Witam
Skoro to jest temat dla początkujących, to mam banalne pytania:
1 - Ile kapitału trzeba mieć by ugrywać miesięcznie ok. 3000PLN? Ile godzin dziennie trzeba poświęcić przy kompie dla takiego zarobku?
2 - Czy jest jakiś dobry uczciwy broker polski? Czy jest on porównywalny do dobrego brokera zagranicznego, np. Oandy? Czy starzy wyjadacze tutaj na Forum grają u zagranicznych brokerów czy raczej wybierają polskich? Co jest bezpieczniejsze/wygodniejsze?
1 - Ile kapitału trzeba mieć by ugrywać miesięcznie ok. 3000PLN? Ile godzin dziennie trzeba poświęcić przy kompie dla takiego zarobku?
2 - Czy jest jakiś dobry uczciwy broker polski? Czy jest on porównywalny do dobrego brokera zagranicznego, np. Oandy? Czy starzy wyjadacze tutaj na Forum grają u zagranicznych brokerów czy raczej wybierają polskich? Co jest bezpieczniejsze/wygodniejsze?
ad.1 jedną z odpowiedzi moze byc. tyle ile chcesz zainwestować kapitału. tyle czasu ile chcesz poświęcić.Mayson pisze:Witam
ad.2 poczytaj sobie zakładkę - Platformy Transakcyjne.
no to np. 10.000PLN - da radę z tego miesięcznie stukać 3000PLN? Jeśli tak, to czy da się to robić po godzinach, czy raczej to musiałoby być główne zajęcie dnia?
Podejdź do tego w ten sposób, czy jesteś w stanie podjęcia się budowy domu albo przeprowadzenia operacji na otwartym sercu bez żadnego doświadczenia, mimo że ktoś zaoferuje ci za to pieniądze. Najpierw naucz się zarabiać, nie wpłacaj złotówki do brokera, bo oddasz to szybciej niż myślisz. Graj na demo, jak tam regularnie będziesz zarabiał, to zarobisz też w realu. Jednak zanim to nastąpi minie sporo czasu może nawet lat.Mayson pisze:no to np. 10.000PLN - da radę z tego miesięcznie stukać 3000PLN? Jeśli tak, to czy da się to robić po godzinach, czy raczej to musiałoby być główne zajęcie dnia?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
No właśnie grałem kiedyś przez 2 miesiące na demo fx i ze startowych $2000 udało mi się ugrać $20.000, poświęcając tylko 2-3h codziennie. Ja pytam, bo coś zbyt optymistycznie to wyglądało na koncie testowym - tak samo da się w realu?
Nie.Mayson pisze:..zbyt optymistycznie to wyglądało na koncie testowym - tak samo da się w realu?
Solą życia jest kasa.