Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Ktoś wymieni jakiś brokerów z rachunkiem w polskim banku i lewarem 1:500?
Pamiętam, iż był taki na "D", ale jakoś przypomnieć sobie nie mogę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

ForexTig3r pisze:Ktoś wymieni jakiś brokerów z rachunkiem w polskim banku i lewarem 1:500?
Pamiętam, iż był taki na "D", ale jakoś przypomnieć sobie nie mogę.
Z brokerów mających konta w PLN oraz lewar 500:1 na pewno konto w BZWBK ma FxSalt oraz Admiral. Konta w PLN oraz lewar 500:1 ma jeszcze np FxPro, Armada, IronFX.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 »

Akhh pisze:Z brokerów mających konta w PLN oraz lewar 500:1 na pewno konto w BZWBK ma FxSalt oraz Admiral.
nie wiem jak FxSalt ale Admiral ma taki lewar tylko do 5k na koncie, później automatycznie zmniejszają.

Awatar użytkownika
Doniek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Doniek »

Wirus moze jakis odcinek na YT o Fibo? :D
Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Akhh pisze:Konta w PLN oraz lewar 500:1 ma jeszcze np FxPro, Armada, IronFX.
Nie FxPro nie ma i reszta pewnie również nie. Nie chodzi o walutę tylko walutę + konto w fizycznie Polskim banku, aby przelew nie trwał wieki.
DM BZWBK nie ma lewaru 1:500.

Jakieś kalkulatory Stop OUT, ktoś zna?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

ForexTig3r pisze:
Nie FxPro nie ma i reszta pewnie również nie. Nie chodzi o walutę tylko walutę + konto w fizycznie Polskim banku, aby przelew nie trwał wieki.

FxSalt oraz Admiral mają konta w BZWBK. Nie ma to nic wspólnego z ostatnią inicjatywą BZWBK i ich kontem FX.
Do tego przelewy Moneybookers czy kartą są błyskawiczne. Chyba, że che się przelewać duża kwotę to już inna sprawa. Ale nawet wewnątrz w Polsce może nie być ona tak szybko zaksięgowana. Natomiast przelewając duża kwotę w walucie można sobie pozwolić na zapłacenie za ekspres i środki powinny być zaksięgowane tego samego dnia.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

prymusbb
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: prymusbb »

Witam od paru tyg gram na koncie real u AM, puki co na mikrolotach. Wcześniej próbowałem demo lecz dopiero gdy przeskoczyłem na rl to nauka idzie dużo szybciej.

Mam pytanie natury technicznej. Nie raz na filmku na yt widziałem jak gościu rysuje sobie różnego rodzaju kreski,opisy na wykresie(rzeczywistym) jakby w paint. Skąd można zdobyć takie narzędzie ?
I drugie pytanie czy jest jakaś strona z listą skryptów do mt4 ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

prymusbb pisze:I drugie pytanie czy jest jakaś strona z listą skryptów do mt4 ?
Jest tego cała masa np.:
http://www.xeatrade.com/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Doniek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Doniek »

prymusbb pisze:Witam od paru tyg gram na koncie real u AM, puki co na mikrolotach. Wcześniej próbowałem demo lecz dopiero gdy przeskoczyłem na rl to nauka idzie dużo szybciej.

Mam pytanie natury technicznej. Nie raz na filmku na yt widziałem jak gościu rysuje sobie różnego rodzaju kreski,opisy na wykresie(rzeczywistym) jakby w paint. Skąd można zdobyć takie narzędzie ?
I drugie pytanie czy jest jakaś strona z listą skryptów do mt4 ?
Jak długo siedziales na demie? Korci mnie wskoczyc na real w mikrolotach.
Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Akhh pisze:
ForexTig3r pisze:

FxSalt oraz Admiral mają konta w BZWBK. Nie ma to nic wspólnego z ostatnią inicjatywą BZWBK i ich kontem FX.
Do tego przelewy Moneybookers czy kartą są błyskawiczne. Chyba, że che się przelewać duża kwotę to już inna sprawa. Ale nawet wewnątrz w Polsce może nie być ona tak szybko zaksięgowana. Natomiast przelewając duża kwotę w walucie można sobie pozwolić na zapłacenie za ekspres i środki powinny być zaksięgowane tego samego dnia.
Moneybookers dopiero co założyłem i trzeba cudować z autoryzacjami kilka dni. A te przelewy EXPRESS są długie, jak piszesz trwają cały dzień.
Śmieszne to jest iż nawet na przelewu krajowego nie można zrobić szybko tylko są ograniczenia.
subsilver2 趋势线

ODPOWIEDZ