Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
- ForexTig3r
- Maniak
Ktoś wymieni jakiś brokerów z rachunkiem w polskim banku i lewarem 1:500?
Pamiętam, iż był taki na "D", ale jakoś przypomnieć sobie nie mogę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Z brokerów mających konta w PLN oraz lewar 500:1 na pewno konto w BZWBK ma FxSalt oraz Admiral. Konta w PLN oraz lewar 500:1 ma jeszcze np FxPro, Armada, IronFX.ForexTig3r pisze:Ktoś wymieni jakiś brokerów z rachunkiem w polskim banku i lewarem 1:500?
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
-
- Pasjonat
- ForexTig3r
- Maniak
Nie FxPro nie ma i reszta pewnie również nie. Nie chodzi o walutę tylko walutę + konto w fizycznie Polskim banku, aby przelew nie trwał wieki.Akhh pisze:Konta w PLN oraz lewar 500:1 ma jeszcze np FxPro, Armada, IronFX.
DM BZWBK nie ma lewaru 1:500.
Jakieś kalkulatory Stop OUT, ktoś zna?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
FxSalt oraz Admiral mają konta w BZWBK. Nie ma to nic wspólnego z ostatnią inicjatywą BZWBK i ich kontem FX.ForexTig3r pisze:Nie FxPro nie ma i reszta pewnie również nie. Nie chodzi o walutę tylko walutę + konto w fizycznie Polskim banku, aby przelew nie trwał wieki.Akhh pisze:Konta w PLN oraz lewar 500:1 ma jeszcze np FxPro, Armada, IronFX.
Do tego przelewy Moneybookers czy kartą są błyskawiczne. Chyba, że che się przelewać duża kwotę to już inna sprawa. Ale nawet wewnątrz w Polsce może nie być ona tak szybko zaksięgowana. Natomiast przelewając duża kwotę w walucie można sobie pozwolić na zapłacenie za ekspres i środki powinny być zaksięgowane tego samego dnia.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Witam od paru tyg gram na koncie real u AM, puki co na mikrolotach. Wcześniej próbowałem demo lecz dopiero gdy przeskoczyłem na rl to nauka idzie dużo szybciej.
Mam pytanie natury technicznej. Nie raz na filmku na yt widziałem jak gościu rysuje sobie różnego rodzaju kreski,opisy na wykresie(rzeczywistym) jakby w paint. Skąd można zdobyć takie narzędzie ?
I drugie pytanie czy jest jakaś strona z listą skryptów do mt4 ?
Mam pytanie natury technicznej. Nie raz na filmku na yt widziałem jak gościu rysuje sobie różnego rodzaju kreski,opisy na wykresie(rzeczywistym) jakby w paint. Skąd można zdobyć takie narzędzie ?
Jest tego cała masa np.:prymusbb pisze:I drugie pytanie czy jest jakaś strona z listą skryptów do mt4 ?
http://www.xeatrade.com/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Jak długo siedziales na demie? Korci mnie wskoczyc na real w mikrolotach.prymusbb pisze:Witam od paru tyg gram na koncie real u AM, puki co na mikrolotach. Wcześniej próbowałem demo lecz dopiero gdy przeskoczyłem na rl to nauka idzie dużo szybciej.
Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...
- ForexTig3r
- Maniak
Moneybookers dopiero co założyłem i trzeba cudować z autoryzacjami kilka dni. A te przelewy EXPRESS są długie, jak piszesz trwają cały dzień.Akhh pisze:FxSalt oraz Admiral mają konta w BZWBK. Nie ma to nic wspólnego z ostatnią inicjatywą BZWBK i ich kontem FX.ForexTig3r pisze:Nie FxPro nie ma i reszta pewnie również nie. Nie chodzi o walutę tylko walutę + konto w fizycznie Polskim banku, aby przelew nie trwał wieki.Akhh pisze:Konta w PLN oraz lewar 500:1 ma jeszcze np FxPro, Armada, IronFX.
Do tego przelewy Moneybookers czy kartą są błyskawiczne. Chyba, że che się przelewać duża kwotę to już inna sprawa. Ale nawet wewnątrz w Polsce może nie być ona tak szybko zaksięgowana. Natomiast przelewając duża kwotę w walucie można sobie pozwolić na zapłacenie za ekspres i środki powinny być zaksięgowane tego samego dnia.
Śmieszne to jest iż nawet na przelewu krajowego nie można zrobić szybko tylko są ograniczenia.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线