Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
SzybkiSzmal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: SzybkiSzmal »

AM AS, porył mnie....
NIgdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a później wykończy doświadczeniem.

Awatar użytkownika
B_orek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: B_orek »

Czy na otwartym raz zleceniu, można korygować S/L i T/P tyle razy ile się chce. czy też ma to jakiś wpływ na pozycję ?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

B_orek pisze:Czy na otwartym raz zleceniu, można korygować S/L i T/P tyle razy ile się chce.
Tak, do momentu aż serwery brokera nie wytrzymają :D.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Songo89
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Songo89 »

jeszcze raz ponowie swoje pytanie,możecie mi podać jakiegoś brokera gdzie dają ten bonus początkowy tak jak na plus500?

Powiecie graj na demo,ale jednak jak gram za prawdziwe to bardziej się przykładam a do tego zawsze moge coś ugrać...

A na plus500 nie mam na tyle funduszy żeby otworzyc 2 pozycje,więc mógł bym na dużym spadku otwierać właśnie u innego brokera,pomozecie?:)

Awatar użytkownika
drapichrust
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: drapichrust »

ak gram za prawdziwe to bardziej się przykładam a do tego zawsze moge coś ugrać...(..)A na plus500 nie mam na tyle funduszy żeby otworzyc 2 pozycje
to wpłać sobie pieniądze
dają ten bonus początkowy tak jak na plus500?

ja w ogóle pierwszy raz słyszę żeby broker dawał bonus początkowy

Songo89
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Songo89 »

wpłać i zaraz przegraj,nie stać mnie na takie zagrywki,a skoro moge skorzystać z bonusu to nie widzę problemu.

czekam na komentarze odpowiadające na prośbe:)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Songo89 pisze:jeszcze raz ponowie swoje pytanie,możecie mi podać jakiegoś brokera gdzie dają ten bonus początkowy tak jak na plus500?
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... oker+start
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

nirvana38
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nirvana38 »

czy gra na tzw. mini lotach jest dobrym wyjściem ,czy po jakimś czasie da się coś zarobić .i ile musiał bym wpłacić aby coś w miarę zarobić na mini lotach

Awatar użytkownika
Cool
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Cool »

Gra na mini lotach jest dobrym wyjściem ponieważ możesz dokładnie dostosować wielkość pozycji i ryzyko .
Co do zysków to wszystko zależy od strategii więc jeżeli się jej nie posiada to nie polecam otwierać rachunku, a mając strategię można łatwo sprawdzić czy to się opłaca .
https://forex.inwest-24.pl/
Wszystko o rynku Forex

nirvana38
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nirvana38 »

a co byś cie mi proponowali mini loty to nic innego jak bardzo mała dzwignia X10
ja korzystam z z forex trader i mam tylko jedną możliwość zakupu na mini locie xau\usd jak grać na mini lotach na innych parach

ODPOWIEDZ