Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
- Good Will Hunting
- Pasjonat
-
- Stały bywalec
Hej,under87 pisze:witam
Ostatnio poświeciłem trochę czasu na znalezienie jakiejś ciekawej strategii.
...
Odpaliłem strategię (zamieszczam ją w załączniku) ...
z tego co widze to sa tam tylko same indi.. a jest do tego jakas EA? jesli nie to napisz jakie sa zasady wchodzenia/wychodzenia w pozycje (albo moze jakas strona z opisem), to sie zrobi robota i przetestuje na dluzszym okresie.
wskazniki oczywiscie repaintuja, wiec historia moze wygladac "atrakcyjniej"...
pozdrawiam
Daniel
Z tego co wiem takiej możliwości nie ma i MT4 samo skanuje co jakiś czas, które z DC jest najbardziej optymalne i ew. przełącza się między nimi.alembik pisze:Jak ustawić metatradera, by łączył się tylko z jednym data center (kiedy broker posiada więcej niż jedne)?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Wejdź w Historia rachunkucolt113 pisze:Czy da sie w MT4 ustawić aby histroia tranzakcji pokazana była w formie wykresu, bądź zeby wysiwtlały sie jakiies statystyki typy ilośc zawartych tranzakcji, rodzaj tranzakcji ile zyskownych ile stratnych itp itd ?

Jeśli chcesz zobaczyć transakcje na wykresie, przytrzymaj shift i przerzuć transakcje na wykres.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ja klikam i odpalamcolt113 pisze:ale jak to później odpalić ?

To zobacz jak plik się zapisuje oraz czy robisz to z uprawnieniami administratora.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu