Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
- Good Will Hunting
- Pasjonat
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Hasło dobre, tzn. to do poglądu. Znam dobrze angielski, a przeczytałem wszystko od deski do deski więc raczej spodziewam się że raczej wszystko gra. Nic, poczekam jeszcze do końca dnia i jak dalej nie będzie działać to napiszę do nich maila. W każdym razie dzięki za próbę pomocy.
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Probowales przez ea?Good Will Hunting pisze:Hasło dobre, tzn. to do poglądu. Znam dobrze angielski, a przeczytałem wszystko od deski do deski więc raczej spodziewam się że raczej wszystko gra. Nic, poczekam jeszcze do końca dnia i jak dalej nie będzie działać to napiszę do nich maila. W każdym razie dzięki za próbę pomocy.
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Sprobuj, tez nie moglem normalnie dodac konta, przez ea poszlo moment
http://www.myfxbook.com/help/metatrader-wizard
http://www.myfxbook.com/help/metatrader-wizard
- Good Will Hunting
- Pasjonat
Nie ej koledzy, ja jestem pewien że tym razem wszystko zrobiłem dobrze i w ogóle, chciałem tylko wiedzieć jak długo przeciętnie czeka się na aktywacje, a co za tym idzie kiedy mam się zacząć martwić że coś nie tak z moim kontem
. Jeszcze raz dzięki za wszystkie odpowiedzi ale chyba pozostaje tylko czekać.

Wolałbym umrzeć niż przegrać.
No widzisz kiedys z takim komunikatem czekalem dwa dni, wq....m sie usunalem konto i zalozylem przez ea i po pieciu minutach dzialalo, btw przed chwila zalozylem konto dla testu i juz jest aktywnekupidyn pisze:toż pisze że tester mu pokazuje że wszystko jest dobrze wpisane, także teraz musi czekać az myfxbook się ruszy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.