Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Witam
Ponieważ chcę móc przesuwać linie SL, TP wejście BE ściągnąłem sobie z oryginalnej strony wskaźnik - luctom visual order editor. Uruchomiłem strategię zezwoliłem we właściwościach na włączenie strategii narysowały mi się linie SL, TP i wejścia BE, ale niestety nie mogę ich przesunąć, próbuję lewym PM, prawym PM, środkowym, przesuwać na skali..jaki mogę robić błąd?
Z góry dzięki za odpowiedź
Mam podobny problem z okresami FIBO, nie mogę przesunąć raz wyznaczonego, muszę go kasować i wyznaczyć na nawo, zamiast prezesując obecny..
Ponieważ chcę móc przesuwać linie SL, TP wejście BE ściągnąłem sobie z oryginalnej strony wskaźnik - luctom visual order editor. Uruchomiłem strategię zezwoliłem we właściwościach na włączenie strategii narysowały mi się linie SL, TP i wejścia BE, ale niestety nie mogę ich przesunąć, próbuję lewym PM, prawym PM, środkowym, przesuwać na skali..jaki mogę robić błąd?
Z góry dzięki za odpowiedź
Mam podobny problem z okresami FIBO, nie mogę przesunąć raz wyznaczonego, muszę go kasować i wyznaczyć na nawo, zamiast prezesując obecny..
Ostatnio zmieniony 18 lip 2011, 12:43 przez orc, łącznie zmieniany 1 raz.
Klikasz na daną linię dwa razy aż pojawią się na niej mini-kwadraciki, a następnie przesuwasz po wykresie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
FxPro, XTB, Bossa, AM, FXSalt, Go4x... Naprawdę, w którego nie wejdziesz to prawie zawsze się coś trafi...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Nie ma brokera typu ECN z MT4 z przyczyn technologicznych. Jak już to szukaj STP, takim jest np. FX Salt.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu