Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.
program w stylu filtru rodzicielskiego (nigdy nie próbowałem ale czytałem o możliwościach)
tylko że nie blokujesz domeny ale dokładnie dany adres
albo silna wola żeby samemu nie otwierać
Ciekawe Ja sobie radzę z tym następująco. Jest taki link po prawej stronie u góry na stronie głownej forum. "Zobacz posty od ostatniej wizyty" Klikasz na to i masz wszystkie nieoglądane jeszcze tematy. Za pierwszym razem masz wszystko. Teraz otwierasz interesujące Cię tematy. Te tematy tracą swoją aktywność i zyskują z powrotem dopiero po napisaniu następnego posta w tym temacie i równocześnie wskakują na pierwsze miejsce w "postach od ostatniej wizyty" W ten sposób tematy których nie oglądałeś się nie odświerzają i lądują na szarym końcu listy a najciekawsze tematy mają miejsce na jej pocżatku
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
otworz jeden wskaznik, a drugi wez z okna nawigatora po lewej->wskazniki i przeciagnij na okno pierwszego, oczywiscie dziala tylko ze standardowymi wskaznikami mt4
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona."
- Albert Einstein