Dzięki wielkie za info, 2h spędziłem na szukaniu ;/personov pisze:Tzn. chcesz, zby TP zamknęło Ci tylko część pozycji ? W MT4 nie da się. Możesz jedynie zamknąć ręcznie część pozycji. Klikasz dwukrotnie na zlecenie, zakładka "egzekucja natychmiastowa", wpisujesz wolumen jaki chcesz zamknąć i wciskasz "zamknij".
Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
- gustlik9001
- Bywalec
oki czyli powiedz proszę czy dobrze rozumuję.raposo pisze: Nie ma filozofii, po prostu dodajesz wartość spreadu do wskazanego poziomu, tyle Wink. Nie komplikujmy, upraszczajmy.
wykres narysował wsparcie/opór na poziomie 1.500
i dla shorta zlecenie oczekujące wygląda tak:
Open: 1.500 - spread
SL: 1.550 + spread
TP: 1.400 + spead
a dla longa
Open: 1.500 + spread
SL: 1.450 - spread
TP: 1.600 - spead
zgadza się ??
bzium®
bartman2 pisze:Witam
Używam MT4 - w jaki sposób mogę zobaczyć historię zawartych transakcji w punktach a nie w kwocie osiągniętego zysku lub straty.
Może i głupie pytanie ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Czy funkcja taka jest gdzieś w programie?
Przez MT4 się nie da, tylko przez multiterminal lub MyFxBook
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
podlacz swoje konto do myfxbook.combartman2 pisze:Używam MT4 - w jaki sposób mogę zobaczyć historię zawartych transakcji w punktach a nie w kwocie osiągniętego zysku lub straty.
Może i głupie pytanie ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Czy funkcja taka jest gdzieś w programie?
Pieniądze są krwią tego świata...
- freshman89
- Gaduła
moglby ktos zerknac na te fale http://img862.imageshack.us/i/eliot.jpg/
w tym momencie powinna nastapic korekta? dobrze to wyznaczylem?
w tym momencie powinna nastapic korekta? dobrze to wyznaczylem?
Mozliwe że na Platformie MT4 w terminalu przez przypadek wyłaczyłem zakładkę w której pojawiały się newsy z rynku. Nie mogę jej ponownie przywrócić? Wie ktos co zrobić zeby wróciła na swoje mejsce?
"There are no open and closed economies - only open and closed economists"
J. Orlin Grabbe (1947-2008)
Counter-trend Trading
J. Orlin Grabbe (1947-2008)
Counter-trend Trading
Lewy dolny róg terminala - Handel.
Dodano po 15 minutach:
Aaaaa.....wyłączyłeś. Ja przeczytałem, że włączyłeś i nie wiesz jak z tego wyjść.
W takim razie spróbuj > Narzędzia>Opcje>Serwer>Włącz Wiadomości.
Jeśli nie masz wogóle zakladki to nie wiem, ale jak Ci nie wyświetla nowych newsow to powinno pomóc.
Dodano po 15 minutach:
Aaaaa.....wyłączyłeś. Ja przeczytałem, że włączyłeś i nie wiesz jak z tego wyjść.
W takim razie spróbuj > Narzędzia>Opcje>Serwer>Włącz Wiadomości.
Jeśli nie masz wogóle zakladki to nie wiem, ale jak Ci nie wyświetla nowych newsow to powinno pomóc.
Solą życia jest kasa.
Wykres liveHunterPL pisze:co polecacie do przeczytania (chodzi o ksiazke) z tematu formacji cenowych?

ktoś mi kiedys napisał i to się sprawdza... bo sprawdziłem to na live ze z formacji swiecowych wisielce, młoty spadające gwiazdy

Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.