Współpraca - EA

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
damienex
Uczestnik
Uczestnik

Współpraca - EA

Nieprzeczytany post autor: damienex »

witam,
szukam dobrego programisty który byłby zainteresowany współpracą przy napisaniu EA.Opracowałem własny system który chcę zautomatyzować.Jeśli ktoś byłby chętny do stałej współpracy to po szczegóły zapraszam na pw.

Eugene
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Eugene »

A niejestes zainteresowany do dolonczenia sie ja mam jusz gotowy system EA

Gin :D
Uzywaj EA nawet jak obserwujesz market
handluj average i retrejsment
startuj mikro loty

damienex
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: damienex »

Eugene pisze:A niejestes zainteresowany do dolonczenia sie ja mam jusz gotowy system EA

Gin :D
Moje EA też jest już prawie gotowe.W tym EA duży nacisk został polożony na ochronę kapitału.System w fazie testów osiąga bardzo dobre wyniki :) Po wprowadzeniu wszystkich niezbędnych poprawek i całkowitym ukończeniu prac nad EA spodziewam się jeszcze większej skuteczności a co za tym idzie rewelacyjnych wyników :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
michael7
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: michael7 »

Nie wiem na czym ten system polega, ani w jakim okresie badałeś skutecznośc swojego systemu. Po pierwsze zacząłbym od poprawienia jakości modelowania, żeby wynik był wiarygodniejszy. No i trzeba by go wtedy przetestować na jakimś wiekszym okresie, żeby było przynajmniej 100 pozycji, bo po kilkudziesięciu pozycjach i jakości modelowania n/a ciężko mówić o realnym wyniku systemu.

Wogóle to jest jakies dziwne, bo przecież na MT4 chyba każdy broker udostępnia przynajmniej ostatni miesiąc czy 2 miesiące pełnej historii, a Ty masz mimo to n/a , więc nie wiem w jakim okresie to badałeś..

pozdro

Dakhr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dakhr »

michael7 pisze:
Wogóle to jest jakies dziwne, bo przecież na MT4 chyba każdy broker udostępnia przynajmniej ostatni miesiąc czy 2 miesiące pełnej historii, a Ty masz mimo to n/a , więc nie wiem w jakim okresie to badałeś..

pozdro
Pewnie kolega testowal z opcjami; tylko ceny otwarcia lub kontrola punktow wtedy pokazuje n/a

Dodano po 5 minutach:
damienex pisze:
System w fazie testów osiąga bardzo dobre wyniki :)
Taa jak wiekszosc innych
damienex pisze: Po wprowadzeniu wszystkich niezbędnych poprawek i całkowitym ukończeniu prac nad EA spodziewam się jeszcze większej skuteczności a co za tym idzie rewelacyjnych wyników :D
...jak kazdy inny tworca niezwyklego ,fantastycznie skutecznego EA.
Zebys mogl cos powiedziec o sytemie musisz zrobic forward test na demo lub mikro lotach bo wlasnie wtedy zwykle koncza sie ochy i achy :lol: a zaczyna sie placz i zgrzytanie zebow :roll:

Awatar użytkownika
l0ok
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: l0ok »

A ja tam na zalaczonym obrazku widze ze "kazdy tick..." a i EURUSD (visual) tez tam mozna znalezc ;)

Dakhr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dakhr »

l0ok pisze:A ja tam na zalaczonym obrazku widze ze "kazdy tick..." a i EURUSD (visual) tez tam mozna znalezc ;)
Ano jest , nie zmienia to faktu ze piekne wzrostowe krzywe na historii raczej mnie nie zachwycaja, w praktyce zwykle nie wyglada to tak rozowo

ODPOWIEDZ