witam,
szukam dobrego programisty który byłby zainteresowany współpracą przy napisaniu EA.Opracowałem własny system który chcę zautomatyzować.Jeśli ktoś byłby chętny do stałej współpracy to po szczegóły zapraszam na pw.
Współpraca - EA
Moje EA też jest już prawie gotowe.W tym EA duży nacisk został polożony na ochronę kapitału.System w fazie testów osiąga bardzo dobre wynikiEugene pisze:A niejestes zainteresowany do dolonczenia sie ja mam jusz gotowy system EA
Gin

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie wiem na czym ten system polega, ani w jakim okresie badałeś skutecznośc swojego systemu. Po pierwsze zacząłbym od poprawienia jakości modelowania, żeby wynik był wiarygodniejszy. No i trzeba by go wtedy przetestować na jakimś wiekszym okresie, żeby było przynajmniej 100 pozycji, bo po kilkudziesięciu pozycjach i jakości modelowania n/a ciężko mówić o realnym wyniku systemu.
Wogóle to jest jakies dziwne, bo przecież na MT4 chyba każdy broker udostępnia przynajmniej ostatni miesiąc czy 2 miesiące pełnej historii, a Ty masz mimo to n/a , więc nie wiem w jakim okresie to badałeś..
pozdro
Wogóle to jest jakies dziwne, bo przecież na MT4 chyba każdy broker udostępnia przynajmniej ostatni miesiąc czy 2 miesiące pełnej historii, a Ty masz mimo to n/a , więc nie wiem w jakim okresie to badałeś..
pozdro
Pewnie kolega testowal z opcjami; tylko ceny otwarcia lub kontrola punktow wtedy pokazuje n/amichael7 pisze:
pozdro
Dodano po 5 minutach:
Taa jak wiekszosc innychdamienex pisze:
System w fazie testów osiąga bardzo dobre wyniki![]()
...jak kazdy inny tworca niezwyklego ,fantastycznie skutecznego EA.damienex pisze: Po wprowadzeniu wszystkich niezbędnych poprawek i całkowitym ukończeniu prac nad EA spodziewam się jeszcze większej skuteczności a co za tym idzie rewelacyjnych wyników
Zebys mogl cos powiedziec o sytemie musisz zrobic forward test na demo lub mikro lotach bo wlasnie wtedy zwykle koncza sie ochy i achy