1. jezeli dodajesz jakias analize z innego systemu warto ja dodac
Watek jest o Woodie i tego się trzymajmy wspólnie system można dopracować i nie musi pracować na M5 ale tylko testy i opinie dadzą nam informacje.Jak skończy się ten tydzień to pokaże jak dostałem w d.. dlatego ze nie zachowałem zasad.Wododiego i nie miałem czasu na trading
cugan pisze:Trzeba patrzeć jak się Panel zachowuje względem cen jak rąbie Ghosty a cena aktualna rośnie ( Day Price) to edek się zbiera czyli inwestorzy ładują L na maxa .................
Wypowiedz jednego z użytkowników Woodie na moje PW podane za zezwoleniem bez personaliów
cugan, dzięki za natchnienie do stosowania woodiego, w tydzień odrobiłem wszystkie swoje dotychczasowe straty na fx
powodzonka i liczę na ciekawe dyskusje na forum
Oby innym się udało.Tak trzymać Koledzy

To moje wyniki z tytułu użytkowania woodie's
Zyski i straty- komentarz
1) starty powstałe z nieobecności przy platformie a nie przez system SL za wąsko postawiony o ok. 20 pipsów zlecenia otwarte bez przemyślenia i AT na pałę gdybym miał dostęp do platformy zapewne bym poprawił i znowu przegrzałem ze zleceniami
2) zyski to pewność ze rynek pójdzie w tą stronę to zapewnił mi woodie oraz AT .Zlecenia dobierane gdy rynek się cofał ale nie tak by mogło się coś stać
Miłego oglądania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.