Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

aaa yy zmieniłem profit target na usd/jpy na 96 :) wydaje się prawdopodobny na monthly, nie mam siły rysować :) pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

wkleiłem nie w swój journal sorka :)
Obrazek

Kwadracik przypuszczalna granica max ruchu w górę, żółty pasek na MACD i w kwadracie to miejsce gdzie się spodziewam FLAT. 92 był długo mocnym oporem, teraz będzie dla mnie mocnym wsparciem i tego się trzymam, bo długim oczekiwaniu normalne było, że wypali w którąś stronę, dlatego tylko czekałem na wybicie. Teraz adding już 2gie podejście, najmniejsza ilość lotów, na obszarze 92.00-92.20 spodziewam się mocniejszego oporu na 93.00 i tam powrotów do 92.50 ewentualnie.

hehe troche popiłem dzisiaj, sorka
Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Jak piles to czym predzej wylacz dostep do forexa :P
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe :D dlaczego :) po prostu nie ruszam platformy i uśmiecham się do wykresu :) no i 9dni muszę miejsce w konkursie utrzymać żeby dostać 1000USD :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nie wydaje mi się żebym miał wygrać, bo zamierzam już nie grać tylko zostawić jak jest, i niech inni ryzykują a moje pozycje niech sobie latają. Mam teraz dosyć sporo do zrobienia w ciągu kolejnych 2tygodni więc mogę mniej zaglądać na forum.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

GBP/USD: Trading the U.K. Retail Sales Report

The British Pound is likely to face increased volatility over the next 24 hours of trading as economists forecast retail sales excluding demands for auto fuel to increase 0.6% in February after contracting 1.2% in the previous month, and the data could encourage an improved outlook for the U.K. as the expansion in monetary and fiscal policy continues to feed through the real economy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Mam nadzieje, że ktoś ze mną był w tych trade'ach bo natłukliśmy z koleżanką na nich tyle punktów, że masakra :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

zresztą nadal można się podłączyć, t/p jeszcze nie zrealizowane, tylko wyczuć moment:)
Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

Pips pipsowi nie równy :) Choć faktycznie ładnie naskubałeś :)

z 2giej strony 40pips/day x 1lot x 20 dni x 3zl (jakos tak za dolca :P) daje całkiem fajną wypłatkę.. a i stresować się nie trzeba że zaraz zawróci i kupa pips w plecy :)

ale to tylko moje zdanie

z 2giej strony jakby 600 pips piznąć lotem w 2 dni ..

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) ja bym jednak nadal polecał short na EUR GBP na 0,8940 bo s/l jest tylko 20pkt a t/p 8700 minimalny u mnie. No i USD/JPY, ale trochę późno, ja mam zero ryzyka na tym już :)
Obrazek

ODPOWIEDZ