Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Wypowiadam sie jako niedoswiadczony wiec bez zlosliwosci ;) ale po pierwsze widze ladny trojkat na H1 wiec trzeba poczekac na wybicie w ktoras strone a po drugie wybicie w gore ogranicza mi EMA50 a wiec bylby to znak to zmiany trendu. Chociaz trend spadkowy juz troche trwa i kiedys musi sie skonczyc.
Dla mnie okreslenie w tym momencie wiekszego ruchu to jak rzut moneta :?:
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

:) Jak napisałem, nie sprecyzowany szczególnie pomysł, na razie mi tylko świta i sobie go badam. A do pisania tutaj jak najbardziej zapraszam, im więcej osób i opinii tym ciekawiej. :) pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Kupuję sobie też 136.10 GBP/ JPY z s/l na 30pkt i t/p na 137.00 i idę się drzemnąć :)
Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Po tym co widze to na obu tych parach szykuja sie S ale moze to tylko chwilowy ruch aby wyrzucic na SL tych ktorzy maja juz L ... pora dziwna wiec sam sie chyba nie zdecyduje na wejscie chociaz moze ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) lepiej poczekaj aż się wyklaruje sytuacja. Ja wchodzę z konkursowego, na realnym mam tylko EUR GBP down i USD JPY up :) Na obu parach tzn EUR i GBP z JPY mam wrażenie powrotu do dywergencji jeśli supporty teraz wytrzymają. pozdrawiam
np. dla EUR JPY 122.20 w górę będzie dla mnie potwierdzeniem tego
Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

I tak zrobie tzn poczekam :)
Moze uda mi sie jutro wczesnie wstac aby przed wyjsciem zlapac dobry sygnal ... chociaz popatrze jeszcze dzisiaj bo moze jak ruszy Azja cos sie wyklaruje ... i zycze wejscia tych L

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Dzięki, ja dzisiaj naprawdę mam sporo do zrobienia, dlatego nie wyrysowałem co i dlaczego myślę.
Obrazek

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Wytrzymaly Twoje L na jenach czy zaliczyles SL ?

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

-15 jeden -16 drugi, trzymam dalej
Obrazek

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

zapodam jutro popołudniu statement, żeby nie było że wymyślam :) tak na wszelki wypadek. Pozdrawiam
Obrazek

ODPOWIEDZ