Wypowiadam sie jako niedoswiadczony wiec bez zlosliwosci ale po pierwsze widze ladny trojkat na H1 wiec trzeba poczekac na wybicie w ktoras strone a po drugie wybicie w gore ogranicza mi EMA50 a wiec bylby to znak to zmiany trendu. Chociaz trend spadkowy juz troche trwa i kiedys musi sie skonczyc.
Dla mnie okreslenie w tym momencie wiekszego ruchu to jak rzut moneta
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Jak napisałem, nie sprecyzowany szczególnie pomysł, na razie mi tylko świta i sobie go badam. A do pisania tutaj jak najbardziej zapraszam, im więcej osób i opinii tym ciekawiej. pozdrawiam
Po tym co widze to na obu tych parach szykuja sie S ale moze to tylko chwilowy ruch aby wyrzucic na SL tych ktorzy maja juz L ... pora dziwna wiec sam sie chyba nie zdecyduje na wejscie chociaz moze ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
lepiej poczekaj aż się wyklaruje sytuacja. Ja wchodzę z konkursowego, na realnym mam tylko EUR GBP down i USD JPY up Na obu parach tzn EUR i GBP z JPY mam wrażenie powrotu do dywergencji jeśli supporty teraz wytrzymają. pozdrawiam
np. dla EUR JPY 122.20 w górę będzie dla mnie potwierdzeniem tego
I tak zrobie tzn poczekam
Moze uda mi sie jutro wczesnie wstac aby przed wyjsciem zlapac dobry sygnal ... chociaz popatrze jeszcze dzisiaj bo moze jak ruszy Azja cos sie wyklaruje ... i zycze wejscia tych L