Dla mnie okreslenie w tym momencie wiekszego ruchu to jak rzut moneta
Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
Wypowiadam sie jako niedoswiadczony wiec bez zlosliwosci
ale po pierwsze widze ladny trojkat na H1 wiec trzeba poczekac na wybicie w ktoras strone a po drugie wybicie w gore ogranicza mi EMA50 a wiec bylby to znak to zmiany trendu. Chociaz trend spadkowy juz troche trwa i kiedys musi sie skonczyc.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Po tym co widze to na obu tych parach szykuja sie S ale moze to tylko chwilowy ruch aby wyrzucic na SL tych ktorzy maja juz L ... pora dziwna wiec sam sie chyba nie zdecyduje na wejscie chociaz moze ...
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
I tak zrobie tzn poczekam 
Moze uda mi sie jutro wczesnie wstac aby przed wyjsciem zlapac dobry sygnal ... chociaz popatrze jeszcze dzisiaj bo moze jak ruszy Azja cos sie wyklaruje ... i zycze wejscia tych L
Moze uda mi sie jutro wczesnie wstac aby przed wyjsciem zlapac dobry sygnal ... chociaz popatrze jeszcze dzisiaj bo moze jak ruszy Azja cos sie wyklaruje ... i zycze wejscia tych L