Forexpolska jakiś Ty nie kumaty, pisałem juz przykład ze sklepem i zwrotem towaru. Teraz zastanawiasz sie jak udowodnie jak to podstawa by mieć logi ip ich serwera i swojego uslogodawcy internetowego czy sie zgadzają.
Chcesz tylko aby ktos za Ciebie rozwiazal problem. udzielaja Ci rady a na co mi taka rada co mi po tych ip, jak to przestepstwo informatyczne.
Byl kiedys koles ktory codzienie skreslal przez pare lat te same numery w totolotka, a pozniej te liczby padly ale nie mial kuponu, przed sadem wygral.( uprawdobodobnienie tzn zachodzi wielkie prawdobodobiensto iz taki stan faktyczny mial miejsce)
Tak samo masz logi jesli widac ze sie logujesz tylko z jednego ip byc moze jeszcze mac twojej karty komputera ze tylko z jednego zawsze korzystales zachodzi wysokie prawdopodobienstwo iz nie byles w zmowie z osoba trzecia jejciu bo teraz oni by musieli uprawdopodobnic udowodnic zla wiare po Twojej stronie fakt to jest inne prawo irladzkie ale pewnie wszystko dziala mniej wiecej tak samo
Art. 7. Jeżeli ustawa uzależnia skutki prawne od dobrej lub złej wiary, domniemywa się istnienie dobrej wiary.(Ten artyklul i tak sluzy czemu innemu ale pokazuje ze jesli masz rachunek to w dobrej wierze a oni ci zarzucaja zla iz rozpowszechnales swoje haslo, ktos z domu, dzialania na ich szkode czy swoja ? wiec to co e-mail to zwykla pisana , pewnie podobnie jest zalozenie dobrej wiary a prawie Irladzkim)
Nie po to z nimi zawierales umowe by ich oszukiwac() ale nikt nie moze wychodzic zalozenia ze jestes w zmowie, a to ze oni pisza to co cie to obchodzi juz raz pisalem, prosisz o logi by tylko uprawdopodobnic
http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiado ... 79536.html
,
jesli zauwaza ze jestes kumaty i wiesz gdzie pozniej z tym co zrobic skalkuluja ze byc moze nie warto.
taki stan faktyczny jestes jak dziecko wiec pisza jak do dziecka ze moglo wejsc ci dziecko do kompa wtedy gdy na chwile odeszles. Zamiast isc do prawnika piszesz i zasmiecasz . Pisałem juz jaka to ma moc taki e-mail. Musza zajac ostateczne stanowisko i od tego sie odwolujesz. sa z Irlandi i tylko w tym jest problem.
I jak koledzy pisza proszac o logi nie znaczy to ze teraz ty sie sprawa zajmujesz udowadniasz tylko ze sam sie sprawa ineteresujesz. A tak jak sam nie napiszesz to i nie doczekasz sie dezycji ich wewnetrznego sledztwa w jakim interesie jest by ci cos pisac skoro maja Twoja kase.
Widać jesteś mądrzejszy co oni Ci napisza , tak samo mówią sprzedawcy swoich towarów, jakbyś nie znał życia, jaki jest sens cos ci udzielac jak, bo panowie z AXAFX mi odpiszą to i to. Jeśli doszlo by to do sporu sądowego to powiedz jaka to ma wartość iż zarzucają Ci złą wole jak to nawet nie jest stanowisko zajete przed tą spolke w Twojej sprawie.
Nie moga Ci udowodnic zlej wiary tak jak i Ty ze caly ten wietnamczyk to wielka bujda na resorych. Udowodnij ze jestes czlowiekien nie odpowiedzialnym , zbierz np opinie z innych firm ze przez Ciebie mieli wlamania. Wiec na jakiej podstawie tak wnioskuja. Gdyby to byla Polska mozna by to im napisac na jakiej podstawie domniemaja iz taki stan faktyczny mial miejsce co Cie obchodza inni klijenci( bo jesli mieli takie sprawy to co zrobili z poprawa bezpieczenstwa, ktorzy to klijenci nie moga podac ich danych to po co ci o nich pisza ) ty nie jestes inny klijent ani oni nie sa sadem bo takich ustalen dokonuja odpowiednie organy Policja ,sąd, prokuratura. Tylko teraz wyslow sie po angielsku
Rzecz w tym ze nie chcesz sie w dawac w spor sadowy i chcialbys jakos to polubowanie zalatwic ja nie znam rozwiazania metod jakich np stosowal Szwajcar, ale stan faktyczny byl inny nikt mu sie nie wlamywal na konto ani takich bujd nie wciskal broker.
Zreszta mozesz miec dorosle dzieci, mogly byc w tym czasie w szkole to by sadu tez by malo obchodzilo bo jesli mielii by logi ip to by uprawdobodobnili AVAFX ze to ty te tranzakcje dokonywales.
Nie wiem po co takich rzeczy domniemywac bo raz pisza ze wietnamczyk a raz ze u Ciebie z rodziny wiec z Twojego ip, dlatego proszisz o logi bo inaczej co pisza to pustoslowa ze moze ktos z rodziny tyle ze moga oni to sprepawowac dltego muszisz tez miec wykaz swojego uslogodawcy internetowego.
Majac wykaz ich i swojego uslogodawcy i jesli inny numer ip dokonywal tranzakcji to nie beda ci juz pisac w e-mail ze to ktos na Twoim kompie dzialal jakies dziecko. I w końcu bedziesz wiedzial na czym stoisz a gdyby tam byl adres ip wietnamczyka a juz nie ufasz tej firmie wniolbys na policje sprawe by prokurator zazadal logow ich dostawcy czy ten numer ip ktory ci podali zgadza sie. wykazujac tylko ze masz racjonalne podejrzenia, maja kase wlamanie i zadnych krokow nie podjeli juz jest jakims argumentem.
Bo tak to jest pisanina ze moze ktos z Twojej rodziny rownie dobrze mozesz odpisac ze jestes samotnym kawalerem. A to moze ktos inny, zadasz logow i kropka a nie domyslow z ich strony. Zreszta widac ze wala Cie robia raz wietnamczyk teraz czlonek rodziny z Twojego komputera, napisz ze pisza ci za kazdym razem co innego i niecch zajmna ostateczne dezycje w tej sprawie i niech ci wysla logi ip bo na razie czekasz od swojego uslogodawcy i chcesz sobie porownac masz 1 ip i jeden komp,
Giełda to gra o sumie dodatniej, gdy ktoś traci to ktoś inny zarabia-Punkt widzenia brokera. Giełda to gra o sumie ujemnej dla stron otwierających pozycję i dodatniej dla brokera. Mój punkt widzenia.
brak otwartej pozycji to też pozycja