Mam 4x L na pszenicy, wszystkie na minusie (no trochę depo zjadło), taki mistake - ale nic nie poradzę, że byk ze mnie

swapu nie ma, niech się kisi - "za karę" ustawię TP wysoko i potrzymam choćby i pół roku

Posta pisałem zanim on napisał o tej wielkości kasy.highend pisze:
przecież napisał ile mu brakuje do 300K... więc pewnie 250K jest, a to na 5 lotów jak znalazł.
z tym edkiem to zaszalał i miał szczęście
co do DAX to jak najbardziej słusznie - lecimy w czarną d**ę.
Zgodnie z tym co rysowaliśmy z kolegą "Meylo" parę stron wcześniej. Cierpliwość oczywiście wskazana.
Pewnien jestes ?highend pisze: Jeszcze nigdy Apple nie spadał po ogłoszeniu dobrych wyników.
Ja nie zaklinam spadków jak Nowy123 który łapie S na każdym oporze.ZielonaMgielka pisze:Pewnien jestes ?highend pisze: Jeszcze nigdy Apple nie spadał po ogłoszeniu dobrych wyników.
130 moze okazac sie mocym wsparciem dla Apple i lada dzien mozemy testowac maxy.
Zaczynasz gadac jak Nowy123 z DT
Z tego samego powodu co 120 ale nie pokladam w nim duzych nadzieji.highend pisze:Ja nie zaklinam spadków jak Nowy123 który łapie S na każdym oporze.ZielonaMgielka pisze:Pewnien jestes ?highend pisze: Jeszcze nigdy Apple nie spadał po ogłoszeniu dobrych wyników.
130 moze okazac sie mocym wsparciem dla Apple i lada dzien mozemy testowac maxy.
Zaczynasz gadac jak Nowy123 z DT
Apple nigdy nie spadał na 1szej sesji po dobrych wynikach. W najgorszym razie rósł 1-2%
Raz Apple spadał jak wyniki gorsze od oczekiwanych były (luka w dół).
Czemu akurat 130 jako wsparcie ?No zobaczymy do konca tygodnia co zrobią.