Wielki Wybuch
Re: Wielki Wybuch
a mi wskoczyło jak w stopce widać ;-) zmyłka po danych weekendowych ale wytrzymałem ;-)
ale i tak USD do piekła
i mogą sobie jeszcze spuszczać edka i złoto jak chcą. parytetu nie będzie 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ale oni niżej jadąMR. D pisze:a mi wskoczyło jak w stopce widać ;-) zmyłka po danych weekendowych ale wytrzymałem ;-)

Parytet będzie to kwestia czasu masz jeszcze ponad rok QE to pryz takiej ilości słabego pieniądza muszą dobić... pytanie kiedy bo ewidentnie surowce chcą do góry. Miałem nie tykać dolca w tym tygodniu, ale mnie na SEK na 1,5K przewieźli ;-) może tydzień zakończę na zero... jeszcze jeden dzień został..
Niebawem drugi sezon ruszy...
BTW - znam gościa który złamał DAX'a na Longach - z 50k 1,2 M w trzy miesiące

No bo właśnie po to się siedzi przed monitorem a nie po to żeby po kilka procent ciułać. Silny trend i na maxa. Teraz takiego jak na lekarstwo. Wystarczy pomyśleć na jesieni co się z jenem działo 8 pod rząd tygodniowych świec zielonych... cierpliwości potrzeba... jak zakończą QE to euro też poszybuje... problem w tym, że człowiek cały czas szuka okazji zamiast cierpliwie na nie czekać. To mój największy wróg ;-)
ciekawe pojęcie stosujesz: "złamał", "zhakował"Płaski pisze:Niebawem drugi sezon ruszy...

za 1,2M to już by kupił prawie 3 Tesle

no dało się - róśl rósł i rósł jak szalony

To teraz będzie spadał jak szalony - bo czemu by nie?

u jakiego broka masz konto jeśli można spytać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Płaski zobacz jak ujek jest pompowany... uważaj z daxem bo może być mocny ruch...
no i był k...tylko nie w tą stronę ;-) załamka dzisiaj kompletna...
no i był k...tylko nie w tą stronę ;-) załamka dzisiaj kompletna...
Apropo edka i QE.MR. D pisze:No bo właśnie po to się siedzi przed monitorem a nie po to żeby po kilka procent ciułać. Silny trend i na maxa. Teraz takiego jak na lekarstwo. Wystarczy pomyśleć na jesieni co się z jenem działo 8 pod rząd tygodniowych świec zielonych... cierpliwości potrzeba... jak zakończą QE to euro też poszybuje... problem w tym, że człowiek cały czas szuka okazji zamiast cierpliwie na nie czekać. To mój największy wróg ;-)
Bo właśnie sobie namalowałem takie fibo na miesięcznym, że sam się zdziwiłem.
Patrz na dół - tylko nie mówcie, że jestem szalony.
Wiem jakie są fundamenty (QE edka i dolar power) itp.... ale poziomy fibo siadają - szczególnie F161
pasują jak ulał te poziomy FIBO (F161 i F261)
jedynie F423 przebite i powrót z niego - ale w końcu edek miesza i miesza zanim pójdzie tam gdzie ma iść

możecie to nazwać: SZALONA WIZJA HIGHENDa

Patrzcie jak mi się edek zakończył
idealne odbicie od TP.
Także 1x TP, 1x BE+1.
Przez moment miałem pomysł żeby obydwa wejścia zakończyć i wejść w elkę z powodu dotknięcia czerwonej średniej, ale to zabawa na demo, więc i tak mi nic z tego
.
Również naniosłem to wycięcie wcześniejsze.
Kolejny punkcik na dowód, że tak wyznaczane fibo targety są sensowne
.

Także 1x TP, 1x BE+1.
Przez moment miałem pomysł żeby obydwa wejścia zakończyć i wejść w elkę z powodu dotknięcia czerwonej średniej, ale to zabawa na demo, więc i tak mi nic z tego

Również naniosłem to wycięcie wcześniejsze.
Kolejny punkcik na dowód, że tak wyznaczane fibo targety są sensowne